Arkadaşlar bilgisayara şimdi Windows 8.1 64 bit kurucam, anakartım için güncel driver indirmek istiyorum ama nasıl indireceğimi tam anlamadım, yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam orda Realtek Ethernet yok, win 7 de Realtek Lan ve Realtek Ethernet diye 2 tane vardı bunda niye yok acaba?
Birde geçen format attıktan sonra chipseti'i indirip kurduğumda ekran kartını kurmuştu, ekran kartı ne alaka, yine öyle olucaksa chipset kurmayıp ekran kartının güncel sürücüsünü kurayım.
Hocam hangi işletim sistemini kullanıyorsan driver'ı seçtikten sonra işletim sistemini seç, çıkanları indir sadece. Eğer yeni Windows 7 veya 8 kullanıyorsan chipset çıkmayabilir belki.
8.1 zaten kendi sürücleri kuruyor. Olmadı kurlum sonrası PC'yi internete bağla, kalanlar Windows Update ile gelir. O da olmadı, Aygıt Yöneticisi'ne girip bize Donanım Kimliklerini yaz, buluruz.
8.1 zaten kendi sürücleri kuruyor. Olmadı kurlum sonrası PC'yi internete bağla, kalanlar Windows Update ile gelir. O da olmadı, Aygıt Yöneticisi'ne girip bize Donanım Kimliklerini yaz, buluruz.