Çözüldü GA-945GCM-S2C kaç GB RAM destekler?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

HasNN01

Hectopat
Selamünaleyküm millet. Eski bilgisayarımı yenileyim diyorum ancak anakartın desteklediği RAM AIDA64'de 2 GB RAM olarak gösteriyor ama anakartın resmi sitesine baktığımda Gigabyte GA-945GCM-S2C model anakartımın 4 GB RAM'e kadar desteklediğini gösteriyor. Hangisine inanmalıyım?

Çözüm
Selamünaleyküm millet. Eski bilgisayarımı yenileyim diyorum ancak anakartın desteklediği RAM AIDA64'de 2 GB RAM olarak gösteriyor ama anakartın resmi sitesine baktığımda Gigabyte GA-945GCM-S2C model anakartımın 4 GB RAM'e kadar desteklediğini gösteriyor. Hangisine inanmalıyım?

Resmi sitesi dururken programa inanmak saçma olur. Resmi sitede 4 diyorsa test etmişlerdir.
2+2 olarak takabilirsiniz.

Resmi sitesi dururken programa inanmak saçma olur. Resmi sitede 4 diyorsa test etmişlerdir.

Çözüm
AIDA64 bence destekleyen değil sistemde takılı olan RAM miktarını söylemiş olabilir. Gigabyte kendi sitesinde 4 GB yazıyor bu bağlamda 4 GB destek var.

2+2 4 GB RAM desteği var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı