GA-945GCM-S2L Mac Os kurmak

fakirman

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Yönetici
Ana Kart: GA-945GCM-S2L
Ekran Kartı: Volar Nvidia GeForce 9600GT 1GB 256Bit GDDR3 (DirectX 10) DVI-CRT-HDMI PCI-E 2.0 Ekran Kartı
Intel Core 2 Duo E7500 2.93GHz 3MB Cache 1066MHz LGA775 İşlemci BX80571E7500
Kingston 2GB 667MHz DDR2 Ram KVR667D2N5/2G 2 adet

Bu donanıma Sahip bilgisayara hangi mac sürümünü kurabilirim? Donanımımla ilgili bios ayarları nasıl olmalıdır.daha önceki denemelerimde sistemi boot bile edemedim iatkos 3 ve 2 denemelerim olmuştu.yardımcı olursanız sevinirim. :confused:

Son düzenleyen: Moderatör:
iAtkos ML2'yi DVD'yaz ya da USB'ye atıp şansınızı deneyin derim.

Peki BIOS ayarlarını nasıl ayarlamalıyım ? AHCİ falan yok benim BIOS'umda ya da ben bulamadım. F8D sürümü BIOS yüklü şuan. Ayrıca İSO. uzantısı değil de sizinde videolarınızda USB belleğe attığınız uzatıda iAtkos ML2 var. USB bellekten denedim ama BOOT edemedim. CD'ye nasıl yazdırabilirim ? 4.7 GB DVD'ye sığdıramıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Buradan tüm Technopat ailesine sonsuz teşekkürü bir borç bilirim.Recep Baltaş'ın Virutalbox üzerinden USB belleğe iAtkos ML2 kurulum videosunu izleyerek USB belleğimi hazırladım ve BİOS'umda hiç bir önayar uygulamadan BOOT edebildim ve şuan kurduğum sistemden kendisine teşşekkür ediyorum.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı