GA-945GCMX-S2 ve 1GB Ram ile Windows 8.1 Destekler mi?

furkii

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Technopatta yeniyim, 1 GB 800 MHz Win 8 olurmuş ve bir de soracağım luften yardim edin.

Arkadaslar kasam kendi kendi kapaniyordu tamire gitti, islemci ve anakart'a 40 tl vermistik. Anakart islemci degisti ( akrabam sayilir ama kapatti), arkadaslar ben bu sistemle euro truck samp filan oynayacağım neleri degistirmem gerek? Zaten bu aralar yeni canavar alacağımda, olsun bunun ekran kartini degistirsem fark olur mu?

İslemci, Ram takviyesi yapayım mı arkadaslar? Pc neden baslarken baya gec aciliyor? Eskiden cok hizli aciliyordu ve masaustunde kirmizi kasma isigi yanmiyordu simdi yaniyor. Eskiden 1 dakika'da aciliyordu simdi 3/4 dakika. Ben suan bu pc'yi kullanamiyorum, en son wifi adaptorle oyun indirdiğimde Hardiskten sesler geliyordu. Sonra 3 dakika aciliyor, poweri Atx power supply 450p öneriler bekliyorum.

Euro multiplayer olacak.

• İşlemci ; İntel(R) Core(Tm)2Cpu 6400@ 2.13Hz 1.61ghz
  • Ram ; 1 gb 800 mhz ram
  • Anakart ; Gigabyte GA-945GCMX-S2
  • Ekran karti ; 256 bit 7200Gs ddr2

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8.1 kaldırır, ekran kartı tavsiyesi için yeni konu aç, bir de şunları oku: www.technopat.net/sosyal/konu/technopat-sosyal-kuralları.2762/

Özür dilerim yanlışlikla attım kardeş, point acar mı bu sistem?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemin geç açılması, harddiskten sesler geliyorsa harddiskin bozulmuş olabilir. HD Tune Pro ile health kısmından test yapın ve buraya sonuçları koyun.

Office programlarını kurarsın bir sorun olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…