GA-945GZM-S2 CPU tavsiyesi

LeonGuenthel

Kilopat
Daha fazla  
Başlıkda da belirttiğim gibi GA-945GZM-S2 anakartına takılabilecek en iyi işlemci nedir?

Gördüğünüz gibi E8400'ün karşısında n/a = not Support yani desteklemiyor yazıyor.

Bu dediğinize kendinizin bile inanmadığını düşünüyorum n/a (not answer) yani cevap yok/bilinmiyor anlamlarına gelir zaten üstte since BIOS version yani kısaca BIOS versiyonunun bilinmediği söyleniyor bunun konumuzla alakası yoktur lütfen yapmayın efendim.

N/A'nın sitenin üst kısmında açıklaması var. Bir bakın isterseniz.

Ekran görüntüsü ekleyemedim fakat o anakartın revizyonuna bağlı olarak o işlemciyi desteklediği açıkça görülüyor.

Reis söylediğin işlemci bende var. 945GZM-S2 en fazla 1066MHz FSB desteklediği için işlemci ise 1333MHz FSB olduğu için çalışsa bile olduğundan daha düşük GHz'da çalışacaktır.

Reis söylediğin işlemci bende var. 945GZM-S2 en fazla 1066MHz FSB desteklediği için işlemci ise 1333MHz FSB olduğu için çalışsa bile olduğundan daha düşük GHz'da çalışacaktır.

Evet doğrudur fakat sen direk desteklemediğini söylüyorsun desen ki düşük MHz'de çalışacak o zaman alma derim ama şu an yok yere inatlaştık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…