K keloger Centipat Katılım 27 Aralık 2019 Mesajlar 11 13 Ocak 2020 #1 BIOS'umu UEFI yapmak istiyorum. BIOS'un güncelliğine baktığım zaman en son sürüm yüklü ama BIOS'um eski görünümde, yardımınızla halledelim şu işi. Teşekkür ediyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ocak 2020
BIOS'umu UEFI yapmak istiyorum. BIOS'un güncelliğine baktığım zaman en son sürüm yüklü ama BIOS'um eski görünümde, yardımınızla halledelim şu işi. Teşekkür ediyorum.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 13 Ocak 2020 #2 BIOS'u genelde anakart üreticisi güncelleyebilir. Bunun dışında güncellemek için üst düzey tersine mühendislik bilgisi ve çalışması gerekebilir. Özetle: Gigabyte cihaz için UEFI BIOS yayınlamadığı sürece UEFI desteği elde edemezsiniz.
BIOS'u genelde anakart üreticisi güncelleyebilir. Bunun dışında güncellemek için üst düzey tersine mühendislik bilgisi ve çalışması gerekebilir. Özetle: Gigabyte cihaz için UEFI BIOS yayınlamadığı sürece UEFI desteği elde edemezsiniz.
K keloger Centipat Katılım 27 Aralık 2019 Mesajlar 11 15 Ocak 2020 #3 Recep Baltaş dedi: BIOS'u genelde anakart üreticisi güncelleyebilir. Bunun dışında güncellemek için üst düzey tersine mühendislik bilgisi ve çalışması gerekebilir. Özetle: Gigabyte cihaz için UEFI BIOS yayınlamadığı sürece UEFI desteği elde edemezsiniz. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ediyorum kolay gelsin Recep kardeşim
Recep Baltaş dedi: BIOS'u genelde anakart üreticisi güncelleyebilir. Bunun dışında güncellemek için üst düzey tersine mühendislik bilgisi ve çalışması gerekebilir. Özetle: Gigabyte cihaz için UEFI BIOS yayınlamadığı sürece UEFI desteği elde edemezsiniz. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ediyorum kolay gelsin Recep kardeşim