JaxFellex Kilopat Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 27 6 Mayıs 2022 #1 Merhaba, GA-970A-DS3p anakartı için TPM 2.0 çipi var mı? Takılır mı? Bilgilendirme için teşekkürler... Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mayıs 2022
Merhaba, GA-970A-DS3p anakartı için TPM 2.0 çipi var mı? Takılır mı? Bilgilendirme için teşekkürler...
R Rindane48 Hectopat Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 65 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2022 #2 Bendeki asus z87m plus anakartta var üzerinde yazıyor. Anakartın üzerine bakın bi varsa görürsünüz. Çipler aliexpres gibi yerlerde satılıyordu. Artı 0 Eksi
Bendeki asus z87m plus anakartta var üzerinde yazıyor. Anakartın üzerine bakın bi varsa görürsünüz. Çipler aliexpres gibi yerlerde satılıyordu.
UluErdem25 Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 3.325 Çözümler 38 Yer Ofis 6 Mayıs 2022 #3 Anakartın sitesine baktım, göremedim. GA-970A-DS3P (rev. 1.0) Specification | Motherboard - GIGABYTE Global Lasting Quality from GIGABYTE.GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ... www.gigabyte.com Artı 0 Eksi
Anakartın sitesine baktım, göremedim. GA-970A-DS3P (rev. 1.0) Specification | Motherboard - GIGABYTE Global Lasting Quality from GIGABYTE.GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ... www.gigabyte.com
R Rindane48 Hectopat Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 65 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2022 #4 Anakartın üzerinde var ise tpm pini destekliyordur şayet öyle yazan pin yeri yok ise malesef desteği yoktur. Artı 0 Eksi
Anakartın üzerinde var ise tpm pini destekliyordur şayet öyle yazan pin yeri yok ise malesef desteği yoktur.