76namlu Hectopat Katılım 9 Eylül 2012 Mesajlar 61 Makaleler 10 Yer İZMİR Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek MOTOR TAMİR VE PC TAMİR 21 Nisan 2013 #1 Selam arkadaşlar böyle bir sorunum var, çözemedim ustalardan yardım bekliyorum. Yeni anakartı dün alıp taktım yeni Sata 3 HDD çalışıyor fakat Sata 2 HDD yok piyasada. BIOS'ta da görünmüyor. GIGABYTE - Anakart - Soket AM3+ - Yonga Seti 970 - GA-970A-UD3 (Rev. 1.0/1.1) - Tanıtım Son düzenleyen: Moderatör: 21 Nisan 2013
Selam arkadaşlar böyle bir sorunum var, çözemedim ustalardan yardım bekliyorum. Yeni anakartı dün alıp taktım yeni Sata 3 HDD çalışıyor fakat Sata 2 HDD yok piyasada. BIOS'ta da görünmüyor. GIGABYTE - Anakart - Soket AM3+ - Yonga Seti 970 - GA-970A-UD3 (Rev. 1.0/1.1) - Tanıtım
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 21 Nisan 2013 #2 Hangi porta taktınız ve güç bağlantısını da yaptınız mı? Foto çekip imgur.com'a yükler misiniz.
76namlu Hectopat Katılım 9 Eylül 2012 Mesajlar 61 Makaleler 10 Yer İZMİR Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek MOTOR TAMİR VE PC TAMİR 24 Nisan 2013 #3 Burak Alkan dedi: Hangi porta taktınız ve güç bağlantısını da yaptınız mı? Foto çekip imgur.com'a yükler misiniz. Genişletmek için tıkla... Üstat benim anladığım bu anakartın sata 2 desteği yok, yanlışmıyım ? Sata 3 hdd'yi her çıkışta görüyor, sata 2 hdd'yi hiç biri görmüyor. Bağlatıları da konturol ettim, hdd çalışıyor, titreşim var. GIGABYTE - Anakart - Soket AM3+ - Yonga Seti 970 - GA-970A-UD3 (Rev. 1.2) - Tanıtım
Burak Alkan dedi: Hangi porta taktınız ve güç bağlantısını da yaptınız mı? Foto çekip imgur.com'a yükler misiniz. Genişletmek için tıkla... Üstat benim anladığım bu anakartın sata 2 desteği yok, yanlışmıyım ? Sata 3 hdd'yi her çıkışta görüyor, sata 2 hdd'yi hiç biri görmüyor. Bağlatıları da konturol ettim, hdd çalışıyor, titreşim var. GIGABYTE - Anakart - Soket AM3+ - Yonga Seti 970 - GA-970A-UD3 (Rev. 1.2) - Tanıtım
Ö Ömer Gündüz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2012 Mesajlar 3.204 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2013 #4 Hocam anakartın görüntüsünü istemiyoruz biz sizin yaptığınız bağlantının görüntüsünü istiyoruz. -.-