GA-990XA-UD3 Sisteme Hangi Mac Os X kurulur?

Çok zor kurulur o AMD işlemciye (ve anakarta), düzgün çalışır mı emin değilim.
Denemiş arkadaşlar cevap versinler.

Bunu indirdim de kaçak Mac OX olmuyor mu? Bu yaptığım suçu var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaçak oluyor tabi. Ama AppStore sistemine bağlanıp 30-40 liraya lisans alabilirsiniz (Windows kadar pahalı değil, 300-400 lira değil).
Alsanız bile "Okudum anladım, onaylıyorum" kısmında "Gerçek bir Mac'ten başka bir alete kurmayacağım" şeklinde bir ibare (muhtemelen) vardır.
Apple hazırladığı sözleşmelerle meşhurdur, gerçekten meşhurdur.

Şu kısa videodan anlamanız için pek ingilizceye gerek yok.
Anafikir "okumadan imzalanan sözleşmeler"den dolayı Apple millete her istediğini yapıyor. "Kurtulmak için imzala" diyor, okumadan imzaladığı için daha da beterini yapıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tabi yinede yakalanmam ve ceza ödemen ihtimali, üzerine yıldırım düşme ihtimali kadar. ;)

Mac OS X Mavericks 10.9.0 for AMD and Intel / for Apple and Non-Apple Computers/ama bu dosya dmg uzantılı Raw olması gerekmiyor mu?

900xa ud3 rev3.0 bois fd
amd fx 8120
hd 6850
-------------------------------
3 gün ugrastım 10.6 dahil bütün dmgleri ve bazı iso formatlarını denedim sonunda kurmayı başardım.
Kısaca özetleyim .Sebebi benden mi ? bilemedim ama flashbellekten uefi olarak kurulumlarda genelde bir sorun var .
Son olarak Niresh OS X Maverick 10.9.0 cdden okutarak kurabildim.
amdfx -v GraphicsEnabler=No -x -f komutunu kullandım .Sürücü yüklemelerinde leptop fare klavye ayarını kaldırıp vmware ı aktif ettim, diğerlerine dokunmadım.İşlemci ve sesde sorunlu olarak acıkdı .İki dakika çalışıp pc kilitleniyor ses cok kısık cıkıyordu. Gene niresh bunlar için uyumluluk paketleri dagıtmıs birkaç birşey denedim ama tam nasıl düzelttiğimi anlayamadım .Şu anda sorunsuz denebilir ekran kartım sorunsuz ama oyunlarda fps sabitleyemedi .Tecnopat ve Recep Baltaş'a teşekkürler .

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı