uqurcan17 Hectopat Katılım 17 Ekim 2016 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2016 #1 Bu anakartı bilmeyenler için söyleyeyim FM1 soket anakart. AMD chipset ve AMD olması gerekiyor işlemcilerin diye biliyorum. Bu anakarta uygun olan en ıyı işlemci hangısı? Fiyat onemlı degıl, gereklı olan sadece işlemci. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ekim 2016
Bu anakartı bilmeyenler için söyleyeyim FM1 soket anakart. AMD chipset ve AMD olması gerekiyor işlemcilerin diye biliyorum. Bu anakarta uygun olan en ıyı işlemci hangısı? Fiyat onemlı degıl, gereklı olan sadece işlemci.
BAIŞ06 Hectopat Katılım 26 Ocak 2018 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #2 uqurcan17 dedi: Bu anakartı bilmeyenler için söyleyeyim FM1 soket anakart. AMD chipset ve AMD olması gerekiyor işlemcilerin diye biliyorum. Bu anakarta uygun olan en ıyı işlemci hangısı? Fiyat onemlı degıl, gereklı olan sadece işlemci. Genişletmek için tıkla... buldun mu neymiş ekran kartı da önersene
uqurcan17 dedi: Bu anakartı bilmeyenler için söyleyeyim FM1 soket anakart. AMD chipset ve AMD olması gerekiyor işlemcilerin diye biliyorum. Bu anakarta uygun olan en ıyı işlemci hangısı? Fiyat onemlı degıl, gereklı olan sadece işlemci. Genişletmek için tıkla... buldun mu neymiş ekran kartı da önersene