GA-B75M-D2V Bios Güncelleme

Erdemm5

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben bios güncellemek istiyorum. Sürümünü de buldum ama nasıl yükleyeceğim bir fikrim yok.
Anakart : GA-B75M-D2V
Nasıl güncelleme yapacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Exe olarak indirdim ama 64 bit kullandığım için olmuyor diyor, 64 bit sürüm yok sitede.

Teşekkürler sayenizde F3 olan bios sürümünü F5 yaptım, sistem yeniden başladı bir açılıp bir kapandı. 3-4 kere oldu bu işlem, dedim anakart gitti Sonra açıldı neden yaptı öyle arkadaşlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kararlılık, stabilite testi yapıyor olabilir. Doğal böyle şeyler.

Tekrar Teşekkürler. Peki bir sorum olcak güncelleme yaptım performansa bir etkisi olacak mı

Elbette olacak. BIOS, senin bilgisayarının kalp görevini görüyor. Sistem kararlılığı ve stabilitesi arttırılıp, olumlu yönde performansa katkı olacak.

Sorumlarım açığa kavuştu yardımınız için teşekkürler. İyi Geceler dilerim

Sonra açıldı neden yaptı öyle arkadaşlar?
Dediğim programla yaptı isen Windows üzerinden yaptığı için ilk önce bilgisayar kapanıp bıos'a dos üzerinden yazması gerekli idi. Yazdı ve bilgisayar yeniden kapanıp açıldı. Bu sefer de yeni bıos ayarlarını kontrol edip kararsızlık var ise uyarı vermiştir yada default otomatik yapıp yeniden ayarları kaydettiği için yeniden başlatmış. Durum bundan ibaret.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…