GA-EP45T-DS3 anakart için en iyi RAM nedir?

SLR Nirvana

Kilopat
Anakart 1066/1333/1600/1900MHz(OC) destekliyor. 16 GB RAM desteği var. 4 tane RAM takma yeri var. 8+8 şeklinde takamaz mıyım ben? 4+4+4+4 olmak zorunda mı acaba? Bu anakart için en iyi RAM nedir?

Anakart 1066/1333/1600/1900MHz(OC) destekliyor. 16 GB RAM desteği var. 4 tane RAM takma yeri var. 8+8 şeklinde takamaz mıyım ben? 4+4+4+4 olmak zorunda mı acaba? Bu anakart için en iyi RAM nedir?

Size 4 RAM slotu vermiş isterseniz sadece birini kullanın ister hepsini bir sorun olmaz.

RAM önerisi kısmında çok bilgili değilim fakat anakartınızdaki RAM slotları maksimum 4 GB RAM destekliyor. Bundan ötürü en fazla 4+4+4+4 şeklinde takabilirsiniz.

RAM önerisi kısmında çok bilgili değilim fakat anakartınızdaki RAM slotları maksimum 4 GB RAM destekliyor. Bundan ötürü en fazla 4+4+4+4 şeklinde takabilirsiniz.

Eki Görüntüle 1015387

1900MHz RAM bulamadım. Şimdilik bulabildiğim en iyi RAM https://www.hepsiburada.com/kingston-hyperx-fury-black-4gb-1600mhz-ddr3-ram-hx316c10fb-4-p-BD304831 bu fakat 1900MHz desteği bulmuşken daha yüksek MHz'li bir RAM arıyorum açıkçası.
* 1866MHz'ye kadar otomatik hız aşırtma
* Şık ısı dağıtımı için asimetrik ısı dağıtıcı
* Intel ve AMD platformlarıyla uyumludur
Böyle yazıyor özelliklerinde sanırım en iyi ram bu oluyor.

Orada 4 tane yuva var demek istiyor diye biliyorum.

Evet 4 yuva var ve tüm yuvalar 4 GB destekliyor. Öyle demek istemiştim zaten

Zaten almanız gereken 1600MHz olmalı. OC ile 1900'e çıkarabilirsiniz demek istemiş. O RAM'i alabilirsiniz. Şimdiden hayırlı olsun

Evet 4 yuva var ve tüm yuvalar 4 GB destekliyor. Öyle demek istemiştim zaten

Zaten almanız gereken 1600MHz olmalı. OC ile 1900'e çıkarabilirsiniz demek istemiş. O RAM'i alabilirsiniz. Şimdiden hayırlı olsun

Hocam vallahi bende de 2 tane yuva ve 8 GB RAM desteği diyor ama şu an 8+4 12 GB RAM ile kullanıyorum. Biraz garip.

Hocam vallahi bende de 2 tane yuva ve 8 GB RAM desteği diyor ama şu an 8+4 12 GB RAM ile kullanıyorum. Biraz garip.

O belirtilen değerler maksimum değerlerdir. 8GB RAM'in altında değere sahip bir RAM takabilirsiniz fakat 16GB RAM takarsanız RAM sorunlar çıkaracaktır ve 8GB olarak çalışacaktır. Yani pek garip değil. Bunu da belirtmiş olayım

Teşekkürler hocam, bilmiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…