GA-F2A55M anakarta işlemci ve ekran kartı önerisi

Light Yagami

Kilopat
  • Anakart: GA-F2A55M
  • Ekran kartı: AMD Radeon HD 6570
  • İşlemci: AMD A6-5400K APU 3.60GHz
İkisi içinde bütçem maksimum 700-800 TL. Sizce ekran kartı ne kadar götürür? İlk hangisini değişmeliyim. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Anakart: GA-F2A55M
  • Ekran kartı: AMD Radeon HD 6570
  • İşlemci: AMD A6-5400K APU 3.60GHz
İkisi içinde bütçem maksimum 700-800 TL. Sizce ekran kartı ne kadar götürür? İlk hangisini değişmeliyim. Önerilerinizi bekliyorum.
Bu bilgisayar en fazla League of Legends tarzı oyunları oynatır yani fazla bir şey bekleme. Ekran kartının götürebileceği bir şey yok çünkü kullandım biliyorum. Far Cry 3'de bana ancak normal ayarlarda 30 FPS gibi bir performans verdi ve o sistemde de A10 5800k kullanmama rağmen.

Bu bilgisayar en fazla League of Legends tarzı oyunları oynatır yani fazla bir şey bekleme. Ekran kartının götürebileceği bir şey yok çünkü kullandım biliyorum. Far Cry 3'de bana ancak normal ayarlarda 30 FPS gibi bir performans verdi ve o sistemde de A10 5800k kullanmama rağmen.
Peki ilk ekran kartını mı yükseltmeliyim?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı