GA-G41M-combo anakarta 4 GB HyperX Fury Black RAM olur mu?

LiZarD

Kilopat
Son düzenleyen: Moderatör:

Evet Dual Channel yapabilirsiniz. Ayrıca işlemci nedir? Onu da yazabilir misiniz?

Sorunsuz çalışır değil mi kesin? İşlemci Intel Core 2 Quad Q8400.

İşlemci destekliyor ancak 1 sıkıntı var RAM 1333 MHz ve anakartın sitesinde 1333 MHz (OC) yazıyor yani overclock yapmanız gerekebilir BIOS'tan. Yapmazsanız muhtemelen 1066 MHz de çalışacaktır onun dışında bir sıkıntı olmaz.

Nasıl bir işlem olacak bu OC işlemi biraz anlatabilir misiniz? BIOS'dan nereden ne ayarı yapacağım?

Nasıl bir işlem olacak bu OC işlemi biraz anlatabilir misiniz? BIOS'dan nereden ne ayarı yapacağım?

Genelde BIOS'tan xpm ayarı açılınca iş halloluyor ancak sizinki eski bir model olduğu için öyle bir şey var mı bilmiyorum manuel olarak yapmanız gerekecek muhtemelen
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
böyle bir rehber var deneyebilirsiniz ya da 1033 MHz de kullanabilirsiniz çok bir fark olmaz.

Ya biraz araştırdım da Gigabyte GA-G41m-combo anakarta Kingston marka RAM'ler uyum sağlamıyormuş görüntü vermiyormuş böyle bir şey mümkün müdür?

Ya biraz araştırdım da Gigabyte GA-G41m-combo anakarta Kingston marka RAM'ler uyum sağlamıyormuş görüntü vermiyormuş böyle bir şey mümkün müdür?

RAM'in anakarta uyumluluğunu DDR1-2-3-4 olması belirler marka belirlemez link atabilir misiniz? Yanlış bilgi.

Baktınız uymuyor iade edersiniz ancak bence uyar hiç anakartın marka seçtiğini görmedim ben

G 41 m combo için ram önerisi » Sayfa 1 - 1 biraz aşağıya indiğinizde görürsünüz mesajı.

KVR1333d3n9/4g - Google Alışveriş o zaman bunu da seçebilirsiniz.
G 41 m combo için ram önerisi » Sayfa 1 - 1 biraz aşağıya indiğinizde görürsünüz mesajı.

Evet hocam haklısınız combo anakartın desteklediği bir RAM listesi varmış ilk kez böyle bir şey görüyorum kusura bakmayın

GİGABYTE G41M COMBO ya İKİ TANE 8 GB RAM TAKILABİLİR Mİ? » Sayfa 1 - 2 liste burada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…