Anakart: GA-G41MT-S2pt
Buna uygun bir 4 çekirdek işlemci arıyorum. Çin'den getirme ihtimalim yok Türkiye'den almam lazım. 2. el linkler de olabilir güç kaynağı şu anlık önemli değil işlemci alındıktan sonra bir çaresine bakabilirim. Tek ihtiyacım uygun bir işlemci performansı. Bütçem 450 TL .
Anakart: GA-G41MT-S2pt
Buna uygun bir 4 çekirdek işlemci arıyorum. Çin'den getirme ihtimalim yok Türkiye'den almam lazım. 2. el linkler de olabilir güç kaynağı şu anlık önemli değil işlemci alındıktan sonra bir çaresine bakabilirim. Tek ihtiyacım uygun bir işlemci performansı. Bütçem 450 TL .
Yapabilirseniz xeon modlayın. Çok zor değil. Çinden almakta sandığınız kadar uğraştırıcı değil. İşlemcinin paketi ve fiyatı az olduğu için gümrükte takılmaz.
Biosu modlayın. İnternetten videolarına bakın.
450TL'yi eski bir işlemciye gömerim, sıkıntı olmaz diyorsan Q9650 alabilirsin Tabii Xeon alıp da Q9650'den daha iyi performans da alabilirsin; E5450, X5472, X5460 gibi.
Avrupa Birliği ErP(Energy-related Products) gereksinimlerini karşılar Supports 45nm Intel Core 2 multi-core processors with FSB 1333 MHz Tümleşik Intel GMA X4500 grafik motoru (DirectX 10) GIGABYTE 3X USB Power özelliği ile On/Off Charge USB bağlantı noktaları 108dB kayıpsız HD ses özelliği ile...
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
@GTX 960 X5000 serisi xeon işlemcileri önermiyorum. 120w tdp leri var. E ya da L serisi xeonlar güç tüketimi açısından ve soğutma açısından daha verimlidir.
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da