GA-H110M-S2 anakart ile RX 570 uyumlu mu?

Evet hocam, sorunsuz çalışır. Ama o işlemci RX 570 üstüne darboğaz yapar. Sana tavsiyem işlemci, Anakart, RAM üçlüsünü satıp Ryzen 5 1600 AF sisteme geçin 1500 TL gibi bir fiyata.

Son düzenleme:
Evet hocam, sorunsuz çalışır. Ama o işlemci RX 570 ve üstüne darboğaz yapar. Sana tavsiyem işlemci, Anakart, RAM üçlüsünü satıp Ryzen 5 1600 AF sisteme geçin 1500 TL gibi bir fiyata.
diger bi konuda işlemcime rx570 i darbogazssız diye önerdiler ben artık ne alacagıma çok kararsız kaldım :( herkes çok ayrı bişey diyor
dsfsdfsd.png

@miraceren , özellikle Assassin's Creed Origins/Odyssey, PUBG, BF5 Online gibi çoklu çekirdek optimizasyonlu oyunlarda RX 570'in üstü olan RX 580/590, GTX 1660S/2060 gibi kartlara ne yazık ki belli oranlarda darboğaz yapar, fazla kaldıracak potansiyeli yok 6500'ün.
diger bi konuda işlemcime rx570 i darbogazssız diye önerdiler ben artık ne alacagıma çok kararsız kaldım :( herkes çok ayrı bişey diyorEki Görüntüle 540049

Dostum bu siteye göre hareket edip, darboğaz konusunda yanlış yönlendirme yapmasın sana BC, önerilmeyen ve aynı zamanda gerçekliği henüz tüm parametrik koşullara göre tam olarak saptanamamış, abuk sabuk akıl bulandırıcı değerler veren bir site. En iyisini YouTube üzerinden i5 6500 + RX 570 + (oyunun ismi) şeklinde yazarak istediğin test videosunu inceleyebilirsin.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı