utkukor00 Decapat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2024 #1 Benim böyle bir anakartım var. www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-h110m-s2vrev_10/kf Bunun için ekran kartı şeçmek istiyorum. Hangisi olur? Destekleyen işlemciler sadece 7. ve 6. nesil Intel işlemciler. Darboğaz olmayacak ekran kartları listesini ben bulamadım, siz bulur musunuz?
Benim böyle bir anakartım var. www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-h110m-s2vrev_10/kf Bunun için ekran kartı şeçmek istiyorum. Hangisi olur? Destekleyen işlemciler sadece 7. ve 6. nesil Intel işlemciler. Darboğaz olmayacak ekran kartları listesini ben bulamadım, siz bulur musunuz?
PALOT ELAMDAR Centipat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 3.920 Makaleler 1 Çözümler 15 14 Ocak 2024 #2 Kardeşim tavsiyem o anakarta alacağın iş görecek bir işlemci gereksiz pahalı olacak sen soket değiş daha mantıklı ve makul olan bu olur.
Kardeşim tavsiyem o anakarta alacağın iş görecek bir işlemci gereksiz pahalı olacak sen soket değiş daha mantıklı ve makul olan bu olur.