GA-H55M-D2H Overclock Destekler mi?

Deassis

Kilopat
Daha fazla  
Elimde Xeon x3440 işlemci mevcut ve ben bunu overclock'lamak istiyorum. Ama her ne kadar aradıysam da uygun anakart bulamadım. Aliexpress'ten GA-H55M-UD2H modelini almayı denedim ama bulamadım maalesef, ben de karar değiştirdim. Araştırmalarım sonuncunda GA-H55M 1156 pin bütün anakartların overclock desteklediğini duydum. Örneğin GA-H55M-D2H modeli bu anakartla overclock yapabilir miyim, ne kadar sağlıklı olur? Veya bu anakartın türevlerinde overclock yapabilir miyim? Örneğin GA-H55M-S2V veya GA-H55M-S2 veya GA-H55M-USB3. Yardımcı olabilirseniz sevinirim arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
GA-H55M-S2 veya GA-H55M-S2V ikisinden birini almıştım ikiside overclock destekliyor sorun yok xeon3440 işlemciyle 3.40 denedim en üst stabil performans elde ettim en azından araştıran arkadaşlar varsa bilginiz olsun.

GA-H55M-S2 veya GA-H55M-S2V ikisinden birini almıştım ikiside overclock destekliyor sorun yok xeon3440 işlemciyle 3.40 denedim en üst stabil performans elde ettim en azından araştıran arkadaşlar varsa bilginiz olsun.
4.0 Ghz İmkansız gibi değil mi ?

Son düzenleme:
Hocam merhaba ben de 3440 xeon aldım. H555-M anakartım siz nasıl yaptınız oc işini. Biosta mit bölümünü bulamadım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…