Bilgisayara format atmam gerekiyor fakat bilgisayar flash bellek, klavye ve fareyi algılamıyor ama ışıkları yanıyor. Farklı girişleri kullandım, BIOS'u sıfırladım, bütün parçaları çıkartıp geri taktım yine sonuç aynı USB aygıtlarını laptopta test ettim sorunsuz çalışıyor ama bu bilgisayar algılamıyor.
Anakart modelim GA-H55M-S2.
Bilgisayara format atmam gerekiyor fakat bilgisayar flash bellek, klavye ve fareyi algılamıyor ama ışıkları yanıyor. Farklı girişleri kullandım, BIOS'u sıfırladım, bütün parçaları çıkartıp geri taktım yine sonuç aynı USB aygıtlarını laptopta test ettim sorunsuz çalışıyor ama bu bilgisayar algılamıyor.
Anakart modelim GA-H55M-S2.
Bu sorun ne zaman başladı ve sürücüleriniz yüklü müydü? Ayrıca BIOS'a girebiliyor musunuz? Yani klavye BIOS üzerinde tepki veriyor mu? Eğer BIOS üzerinde donanımlarınız çalışıyorsa başka bir bilgisayarda Windows kurulumu için USB bellek hazırlayabilirsiniz.
Peki ya çalışmıyorsa?
O zaman donanımsal bir probleminiz olabilir. Minimum aygıtla bilgisayarı çalıştırmayı deneyin. Gerekirse sabit diske kadar her şeyi sökerek USB portlarını kontrol edin.
Avrupa Birliği ErP(Energy-related Products) gereksinimlerini karşılar En üst seviye çalışma deneyimleri sağlamak için Windows 7 ile uyumludur. Intel HD Graphics özellikli, LGA 1156 soket yapıda Intel Core i5/Core i3 işlemcileri destekler 3X arttırılmış USB gücü daha iyi bir uyumluluk ve USB...