GA-H55M-S2 sistem USB aygıtlarını algılamıyor

Alpagut209

Kilopat
Daha fazla  
Bilgisayara format atmam gerekiyor fakat bilgisayar flash bellek, klavye ve fareyi algılamıyor ama ışıkları yanıyor. Farklı girişleri kullandım, BIOS'u sıfırladım, bütün parçaları çıkartıp geri taktım yine sonuç aynı USB aygıtlarını laptopta test ettim sorunsuz çalışıyor ama bu bilgisayar algılamıyor.
Anakart modelim GA-H55M-S2.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayara format atmam gerekiyor fakat bilgisayar flash bellek, klavye ve fareyi algılamıyor ama ışıkları yanıyor. Farklı girişleri kullandım, BIOS'u sıfırladım, bütün parçaları çıkartıp geri taktım yine sonuç aynı USB aygıtlarını laptopta test ettim sorunsuz çalışıyor ama bu bilgisayar algılamıyor.
Anakart modelim GA-H55M-S2.
Bu sorun ne zaman başladı ve sürücüleriniz yüklü müydü? Ayrıca BIOS'a girebiliyor musunuz? Yani klavye BIOS üzerinde tepki veriyor mu? Eğer BIOS üzerinde donanımlarınız çalışıyorsa başka bir bilgisayarda Windows kurulumu için USB bellek hazırlayabilirsiniz.
Peki ya çalışmıyorsa?
O zaman donanımsal bir probleminiz olabilir. Minimum aygıtla bilgisayarı çalıştırmayı deneyin. Gerekirse sabit diske kadar her şeyi sökerek USB portlarını kontrol edin.
Kolay gelsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00