Format'dan önce geliyor zaten. Boot ayarlarını nasıl yapmam gerektiği söyler misiniz ? Bootable dediğiniz galiba Usb belleğe doğru yazdırmış olup olmıcağımı soruyorsanız Recep abinin Rufus ile yaptığı gibi yaptım.
Revizyon numarası anakart çıktıktan sonra bir şeyler değiştirilip tekrar satışa sunulursa değişir. Gigabyte maalesef bunu sık sık yapıyor. Buyurun burada gördüğünüz gibi. Kendi anakartınıza bakıp bulabilirsiniz.
@smiLonly BIOS dosyasını klasör olmadan direk USB'nin içine atın. Mümkünse USB boş olsun. Bu şekilde karışıklık olması engellenir. Daha sonra buradaki gibi güncelleyin.
@smiLonly BIOS dosyasını klasör olmadan direk USB'nin içine atın. Mümkünse USB boş olsun. Bu şekilde karışıklık olması engellenir. Daha sonra buradaki gibi güncelleyin.
Windows 7 USB - DVD Tool ile Windows 10'u mu yazayım ? Yoksa BİOS güncellemesini mi ?
Eğer Windows 10'u diyorsanız daha önce yaptım olmadı. Aynı şekilde "Loading Operating System" Diyor.
Daha önce Windows 7 USB - DVD Tool ile Windows 8.1'i USB olarak kurmuştum. Fakat şimdi ise Windows 10'u aynı şekilde kuramıyorum. Acaba BİOS ayarlarında mı sıkıntı var ? Bütün ayarları Default yaptım yinede olmadı. Ya da başka ayarlar mı yapılması gerekiyor ?