GA-H61M-D2-B3 Tabanlı Sisteme Windows 10 Kurma

Format sırasında bu yazı gelmez. Boot ayarını doğru yapamıyor yada usb belleği doğru bootable yapmamışsın.
Format'dan önce geliyor zaten. Boot ayarlarını nasıl yapmam gerektiği söyler misiniz ? Bootable dediğiniz galiba Usb belleğe doğru yazdırmış olup olmıcağımı soruyorsanız Recep abinin Rufus ile yaptığı gibi yaptım.

Usb'ye attım Zip dosyasını. Çıkartmalı mıydım ? Şöyle bir sorun var Anakart çok eski ve bunu nasıl güncelleyeceğim hakkında hiç bir fikrim yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
@smiLonly BIOS dosyasını klasör olmadan direk USB'nin içine atın. Mümkünse USB boş olsun. Bu şekilde karışıklık olması engellenir. Daha sonra buradaki gibi güncelleyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu video'yu izleyerek aynısını yaptım. Fakat Loading Operating System'de kaldı yine ekran.

BIOS dosyası Zip olarak iniyor bunu hiç içini açmadan direkt olarak USB'ye atmam lazım değil mi ? Yazdığınızı yanlış anlamadıysam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Format'dan önce geliyor zaten.
Formattan önce gelmez.
Boot ayarlarını nasıl yapmam gerektiği söyler misiniz ?
Format rehberlerine göz atın.
Recep abinin Rufus ile yaptığı gibi yaptım.
Win 7 usb dvd tool ile yapın.

BIOS dosyası Zip olarak iniyor bunu hiç içini açmadan direkt olarak USB'ye atmam lazım değil mi ?
Hayır.

USB bellekten boot etmezken, yani normal bir şekilde bilgisayar açılıyor ama değil mi?
Evet açılıyor.

Burda gösterdiği gibi yaptım. Fakat Update yap dedikten sonra "No Drive Found" yazıyor ne yapmam lazım ?

Şimdi kontrol ettim, görünene göre anakartınızın UEFI desteği yok. Bu yüzden sistem o şekilde kalıyor. Windows 7 USB - DVD Tool ile yazın USB'ye.
Windows 7 USB - DVD Tool ile Windows 10'u mu yazayım ? Yoksa BİOS güncellemesini mi ?
Eğer Windows 10'u diyorsanız daha önce yaptım olmadı. Aynı şekilde "Loading Operating System" Diyor.

Daha önce Windows 7 USB - DVD Tool ile Windows 8.1'i USB olarak kurmuştum. Fakat şimdi ise Windows 10'u aynı şekilde kuramıyorum. Acaba BİOS ayarlarında mı sıkıntı var ? Bütün ayarları Default yaptım yinede olmadı. Ya da başka ayarlar mı yapılması gerekiyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…