GA-H61M-S2P anakarta Radeon 2600 Pro takılır mı?

Arkadaşlar ben de Gigabyte GA-H61M-S2P bir anakart var DDR3. Buna DDR2 AMD Radeon 2600 Pro takılır mı?
Ekran kartları başlı başına farklı bir sistem bios'u bile var o yüzden senin sistemin ddr4 olsa da ekran kartı ddr2 olsa da fark etmiyor.

Takılır da o ekran kartı sadece görüntü verir diye düşünebiliriz. Ben 2007'de crysis oynamak için almıştım 100-120 lira felandı fiyatı. Askere giderken arkadaşa hediye etmiştim.

Ekran kartları başlı başına farklı bir sistem bios'u bile var o yüzden senin sistemin ddr4 olsa da ekran kartı ddr2 olsa da fark etmiyor.

Takılır da o ekran kartı sadece görüntü verir diye düşünebiliriz. Ben 2007'de crysis oynamak için almıştım 100-120 lira felandı fiyatı. Askere giderken arkadaşa hediye etmiştim.

win 7 donma falan oluyordu geri çıkardım driver olabir mi ? win 10 geçtim şimdi taksam driver yüklesem olur mu
Ekran kartı takacağın slot yerinden bahsediyorum. Ekran kartı çok eski gibi duruyor. Ve RAM'lerle alakası yok.
ddr 3

Screenshot_4.jpg

Üsteki linke tıkla bu adımlar seç submit diyince win8'e kadar driver'lar çıkar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı