Bahsettiğiniz ayarlar bu şekilde. Programın bir tık sıkıntılı olduğunu düşünüyorum çünkü BIOS ayarlarından kontrol ettiğimde MHZ değerini 1333mhz olarak gösteriyordu. Bir önceki aldığım RAM'i neden çalıştırmamış olabilir? Bir tane daha aynısı olur mu? Bunların cevaplarını arıyorum, inanın bana yardımlarınıza fazlasıyla ihtiyacım var. RX570'li sistemimde droplana droplana oynuyorum, bu çok kötü bir durum.Hocam, mevcut RAM nedir? CPU-Z ile Memory ve SPD sekmelerini paylaşırsanız yardımcı olabiliriz.
Bütçe kısıtlı dostum ya, bu bir tık pahalı benim bütçeye göre. Bütçe 250-300TL arası. Bir de site de amazon, yurt içi bir site değil. Başka bulabilir misiniz acaba sorun çıkartmayacak şekilde? Bir de 1333mhz destekleyen anakartta 1600mhz biraz mantıklı olabilir gibi geliyor.Tamam hocam. Mevcut RAM 1600 MHz CL 11. Fakat anakart nedeniyle 1333 MHz olarak çalışıyor. Aynı markanın 8 GB olanını burada bulabildim. Sıkıntı olmaz.
Hocam, site burası. Ürün yurt dışından geliyor. Alternatif olarak bunu tavsiye ederim. Kingston iyidir.
Kingston 8GB DDR3 1600MHz -KVR16N11/8 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Kingston 8GB DDR3 1600MHz -KVR16N11/8 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Pekâlâ, önerileriniz için teşekkürler fakat size bir şey danışmak istiyorum. Bu anakart modelinin çeşitli rev. versiyonları bulunuyor bildiğiniz üzere. Acaba benimki tek slot 8GB RAM'i desteklemiyor olabilir mi? Yeni ram siparişi yapacağım ama yine çalıştırmazsa diye çok korkuyorum...Longline tavsiye etmem. Mevcut RAM 1600 MHz olduğu için de sorun olabilir.