GA-MA74GM-S2 sisteme işlemci önerisi

Mücahit_9977

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşalar ben yeni işlemci almak istiyorum da benim soketimi bilen var mı? Anakartım GA-MA74GM-S2 bir de bana işlemci tavsiyeniz nedir?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2021-03-07 235341.png
    Ekran görüntüsü 2021-03-07 235341.png
    313,2 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, sizin anakartınız AM3 destekliyor. Bu işlemciyi alabilirsiniz. Performans olarak da iyidir. Bu nesilin iyi işlemcisiydi.
Bir de bu versiyonu var. Black Edition olarak geçiyor. Fakat güç tüketimi yüksek olan modeli.

Hocam, sizin anakartınız AM3 destekliyor. Bu işlemciyi alabilirsiniz. Performans olarak da iyidir. Bu nesilin iyi işlemcisiydi.
Bir de bu versiyonu var. Black Edition olarak geçiyor. Fakat güç tüketimi yüksek olan modeli.

Sana zahmet olmazsa iadeli olandan atabilir misin?

Zaten bu sitede iade edebilirsiniz. Bu sebeple buradan attım. Siz onay vermeden parasını alamaz. 3 gün içinde koşulsuz iade edebilirsiniz.

Zaten bu sitede iade edebilirsiniz. Bu sebeple buradan attım. Siz onay vermeden parasını alamaz. 3 gün içinde koşulsuz iade edebilirsiniz.

Hmm iyi o zaman ben şimdiden paramı biriktiriyim.

Bir sorum daha olacakatı da 220W benim ana beyin.

Bir de benim bellek türü DDR2 ama işlemci bellek türü DDR3 düyor nasıl olacakki.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı