Mücahit_9977
Centipat
Daha fazla
Hocam, sizin anakartınız AM3 destekliyor. Bu işlemciyi alabilirsiniz. Performans olarak da iyidir. Bu nesilin iyi işlemcisiydi.
Bir de bu versiyonu var. Black Edition olarak geçiyor. Fakat güç tüketimi yüksek olan modeli.GittiGidiyor – Türkiye'nin Öncü Alışveriş Sitesi
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.www.gittigidiyor.com
![]()
Bilgisayar, Tablet AMD İşlemci Fiyatları - GittiGidiyor
AMD En ucuz i̇şlemci modelleri GittiGidiyor'da! Bilgisayar i̇şlemci fiyatları & markalarını inceleyebilir ve hemen satın alabilirsin .www.gittigidiyor.com
Zaten bu sitede iade edebilirsiniz. Bu sebeple buradan attım. Siz onay vermeden parasını alamaz. 3 gün içinde koşulsuz iade edebilirsiniz.
Zaten bu sitede iade edebilirsiniz. Bu sebeple buradan attım. Siz onay vermeden parasını alamaz. 3 gün içinde koşulsuz iade edebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.