Öncelikle merhaba,
700 TL bütçem var ve belki biraz daha zorlayabilirim.
www.gittigidiyor.com
2x2 4 GB'lık RAM düşünüyorum. Sizce uyar mı? Uysa bile stabil bir şekilde hatasız çalışır mı?
m.n11.com
Bu SSD anakartıma takılır mı? Uyar mı?
Sıfır 775 pine modlanmış bir işlemci. Bu işlemci uysa bile ısınmadan stabil bir şekilde çalışır mı? Benim 220V'lık güç kaynağım yeter mi? Yetmezse soğutucu ve güç kaynağı önerebilir misiniz?
Şu anki sistemim:
İşletim sistemi: Windows 7 Ultimate 64 Bit.
RAM: Biri Kingston markalı 667 MHz DDR2'lik RAM. Diğeri de Adata markalı 800 MHz DDR2'lik RAM. 1x1 2 GB.
İşlemci: Intel Pentium E5300 2.60GHz.
Ekran kartı: AMD R7 240 DDR3 2 GB.
Anakart: Gigabyte GA-P31-DS3l. BIOS: F10A betaya yani en son çıkana güncelledim.
Güç kaynağı: 220V.
Eski parçaları topladığımı biliyorum fakat bütçem bu kadar. Windows 10'a geçmek istiyorum ama galiba işlemcimden dolayı hata verip kurmuyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Arkadaşlar tavsiyelerinizi, fikirlerinizi bekliyorum. Kendi kafama göre ürün almak istemiyorum. Pek bir bilgim yok bu konuda. Ona göre sipariş vermem gerekiyor. Lütfen yardımcı olun.
700 TL bütçem var ve belki biraz daha zorlayabilirim.
GittiGidiyor – Türkiye'nin Öncü Alışveriş Sitesi
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.

2x2 4 GB'lık RAM düşünüyorum. Sizce uyar mı? Uysa bile stabil bir şekilde hatasız çalışır mı?
Kingston A400 SA400S37/240G 2.5" 240 GB 500/350 MB SATA 3 SSD Fiyatları ve Özellikleri
Kingston A400 SA400S37/240G 2.5" 240 GB 500/350 MB SATA 3 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.

Bu SSD anakartıma takılır mı? Uyar mı?
Sıfır 775 pine modlanmış bir işlemci. Bu işlemci uysa bile ısınmadan stabil bir şekilde çalışır mı? Benim 220V'lık güç kaynağım yeter mi? Yetmezse soğutucu ve güç kaynağı önerebilir misiniz?
Şu anki sistemim:
İşletim sistemi: Windows 7 Ultimate 64 Bit.
RAM: Biri Kingston markalı 667 MHz DDR2'lik RAM. Diğeri de Adata markalı 800 MHz DDR2'lik RAM. 1x1 2 GB.
İşlemci: Intel Pentium E5300 2.60GHz.
Ekran kartı: AMD R7 240 DDR3 2 GB.
Anakart: Gigabyte GA-P31-DS3l. BIOS: F10A betaya yani en son çıkana güncelledim.
Güç kaynağı: 220V.
Eski parçaları topladığımı biliyorum fakat bütçem bu kadar. Windows 10'a geçmek istiyorum ama galiba işlemcimden dolayı hata verip kurmuyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Arkadaşlar tavsiyelerinizi, fikirlerinizi bekliyorum. Kendi kafama göre ürün almak istemiyorum. Pek bir bilgim yok bu konuda. Ona göre sipariş vermem gerekiyor. Lütfen yardımcı olun.
Son düzenleme: