GA-P31-DS3L'den GA-EP43-DS3LR'a geçmeye değer mi?

prof8657

Hectopat
Yer
Willard Asylum for the Chronic Insane
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Öncelikle kendi anakart modelimi belirteyim: GA-P31-DS3L ve almayı düşündüğüm model GA-EP43-DS3LR. Bu anakart modelini almak istememin nedeni alacağım anakartın 16 GB'a kadar RAM desteği bulunması. Ancak benim anakartım en fazla 4 GB RAM belleği destekliyor. Daha önce anakart hakkında pek araştırma yapmadığım ve kısıtlı bilgilere sahip olduğum için size sormak istedim. Daha fazla RAM kullanayım diye diğer özellikleri kötü bir kart seçtim de haberim mi yok? Yoksa alayım mı? (Bütçem çok kısıtlı olduğu için bu soruyu sordum, yoksa DDR3 ya da DDR4 bir sistem toplamayı elbet ben de isterdim.)

Son düzenleyen: Moderatör:
G41 Combo bulabilirsin o fiyata. Hem DDR3 hem DDR2 destekli.
Teşekkürler daha önce aklıma hiç hem DDR2 hem DDR3 destekli anakart almak gelmemişti ilerde ram yükseltmesi yapacağımda da bana fazlasıyla yardımcı olur ve daha yüksek MHZ hızlarda ram kullanabilirim. Ve aklıma gelmişken sormak istiyorum bazı model anakartlarda xeon işlemciler çalışmıyor bu modeller bildiğim kadarıyla X38/X48/Q35/Q45/G33/G43/945/965 chipset anakartlar bu konuda bi bilgin var mı çünkü şu anda bi XEON E5450 işlemci aldım ve bahsettiğin modelde çalışır mı bilmiyorum.

Uyumlu evet, G41 Combo güzel seçim olur Windows 10 kurmak istiyorsan anakartı modlamak gerekiyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…