GA-P35-S3G beta BIOS sürümü

Daha fazla  
Merhabalar GA-P35-S3G (v1.0) anakart için beta sürümü BIOS'larını nereden bulabilirim? Overclock kaydolmama sorunu yaşıyorum. Sorun araştırmalarıma göre BIOS ile alakalı. F3A veya F5B sürümü BIOS lazım. Nereden bulabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Alpha ve beta BIOS'lar son kullanıcıya verilen birnevi test sürümleridir.
Geri dönüşlere göre düzenlenip son stabil sürüme çevrilir.
Aradığınız özellik A ve B de var ise F3 veya F5 stabil sürümde mevcut olmalı.
Anakartın üretici sitesi dışında bir yerden BIOS indirip kurmanızı tavsiye etmem.
Belki Gigabyte'a mail atarsanız temin ederler.

Uğraşmalarım sonucunda F3A sürüm BIOS'u internette buldum. Yüklemesini yaptım. @osmanli18 hocam dediğiniz doğru lakin. Baya araştırmalarıma göre en iyi BIOS F3A ve F5B sürümleri. Normalde stabil sürümlerin en iyisi olması gerekiyor doğrusunuz. Benim elimde Xeon L5420 işlemci mevcut. 1 MHz overclock yapsam bile bilgisayar reset atıp ayarları sıfırlıyordu. Bu sorun herhangi bir işlemci üzerinde de oluyor. Sorunu yabancı forumlarda beta BIOS sürümlerini deneyerek bulmuşlar. Şahsen denedim ve şaşırtıcı şekilde çalışıyor.

Uğraşmalarım sonucunda F3A sürüm BIOS'u internette buldum. Yüklemesini yaptım. @osmanli18 hocam dediğiniz doğru lakin. Baya araştırmalarıma göre en iyi BIOS F3A ve F5B sürümleri. Normalde stabil sürümlerin en iyisi olması gerekiyor doğrusunuz. Benim elimde Xeon L5420 işlemci mevcut. 1 MHz overclock yapsam bile bilgisayar reset atıp ayarları sıfırlıyordu. Bu sorun herhangi bir işlemci üzerinde de oluyor. Sorunu yabancı forumlarda beta BIOS sürümlerini deneyerek bulmuşlar. Şahsen denedim ve şaşırtıcı şekilde çalışıyor.

Xeon konusunda bilgiye sahip değilim ancak düzgün çalışıyorsa ne mutlu size.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı