efendi erdoğan
Hectopat
Daha fazla
Öncelikle herkese merhaba. Ben buraya daha bugun ıtıbarıyle geldım wideolarını sureklı takıp ettıgım halde neyse konumuza dönelim.
Şimdi elimde yaklaşık 15 seneyi askın olmuş belkıde 20 senelik masa ustu PC var. Kasayı dağıttım ozellıklerını ogrendım sımdı sızlere özellıklerını yazıcam ve bu PC de nasıl 1 değısıklık yapılabılır? Sızlerden bunu ogenmek istiyorum? Bunu olabıldıgı kadar nasıl yukseltırız ve bu ana kartın özellıklerını bende bılmıyorum. Sadece uzerınde yazan bılgılerı verıcem. Sızlere anakar, nelerı nelere kadar desdekler, en ust seviyeye kadar
RAM olsun ekran kartı olsun işlemcisini değiştirmek istesek hangi işlemci olsun, hepsını öğrenmek ıstıyorum. Şımdı elimde ne var:
Anakart: Gigabyte ga-vm900m
Anakart : Üstünde yazıyordu anlamadım : DDR1-DDR2
İşlemci : İntel p4 3.8ghz
RAM : Kingston 512 DDR2 markası yok. 1 GB DDR2
Ekran kartı: Yok.
Şimdi mesele su madde madde 1 örnek gecıcem sızden de yardım bekliyorum.
Madde 1 : bu anakart ne kadara kadar RAM, ekran kartı, işlemci'ye kadar kaldırır(destekler)?
Ve ben bu anakartta nasıl 1 oynama yapabılırım?
Şimdi elimde yaklaşık 15 seneyi askın olmuş belkıde 20 senelik masa ustu PC var. Kasayı dağıttım ozellıklerını ogrendım sımdı sızlere özellıklerını yazıcam ve bu PC de nasıl 1 değısıklık yapılabılır? Sızlerden bunu ogenmek istiyorum? Bunu olabıldıgı kadar nasıl yukseltırız ve bu ana kartın özellıklerını bende bılmıyorum. Sadece uzerınde yazan bılgılerı verıcem. Sızlere anakar, nelerı nelere kadar desdekler, en ust seviyeye kadar
RAM olsun ekran kartı olsun işlemcisini değiştirmek istesek hangi işlemci olsun, hepsını öğrenmek ıstıyorum. Şımdı elimde ne var:
Anakart: Gigabyte ga-vm900m
Anakart : Üstünde yazıyordu anlamadım : DDR1-DDR2
İşlemci : İntel p4 3.8ghz
RAM : Kingston 512 DDR2 markası yok. 1 GB DDR2
Ekran kartı: Yok.
Şimdi mesele su madde madde 1 örnek gecıcem sızden de yardım bekliyorum.
Madde 1 : bu anakart ne kadara kadar RAM, ekran kartı, işlemci'ye kadar kaldırır(destekler)?
Ve ben bu anakartta nasıl 1 oynama yapabılırım?
Son düzenleyen: Moderatör: