İvern Decapat Katılım 19 Ocak 2019 Mesajlar 289 Çözümler 1 4 Şubat 2019 #1 Merhaba, ben yakın zamanda şu anakartı alacağım. Anakartın sitesinde şu yazıyor: En üst seviye çalışma deneyimleri sağlamak için Windows 7 ile uyumludur. Bu cümle benim aklımı karıştırdı. Bu anakart Windows 10 destekler mi? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Şubat 2019
Merhaba, ben yakın zamanda şu anakartı alacağım. Anakartın sitesinde şu yazıyor: En üst seviye çalışma deneyimleri sağlamak için Windows 7 ile uyumludur. Bu cümle benim aklımı karıştırdı. Bu anakart Windows 10 destekler mi?
A AktifCan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 3.636 Çözümler 5 4 Şubat 2019 #2 İvern dedi: Merhaba, ben yakın zamanda şu anakartı alacağım. Anakartın sitesinde şu yazıyor: En üst seviye çalışma deneyimleri sağlamak için Windows 7 ile uyumludur. Bu cümle benim aklımı karıştırdı. Bu anakart Windows 10 destekler mi? Genişletmek için tıkla... Destekler tabiki.
İvern dedi: Merhaba, ben yakın zamanda şu anakartı alacağım. Anakartın sitesinde şu yazıyor: En üst seviye çalışma deneyimleri sağlamak için Windows 7 ile uyumludur. Bu cümle benim aklımı karıştırdı. Bu anakart Windows 10 destekler mi? Genişletmek için tıkla... Destekler tabiki.
ChaosBey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 2.481 Makaleler 4 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Şimdi okuyan ama ilerde işşiz. 5 Şubat 2019 #3 G31 anakart ile bile Windows 10 kullanıyorlar.