GA-X79S-UP5 Mac Kurma

delidj

Hectopat
Kolay gelsin arkadaşlar, aşağıda belirteceğim sisteme yakın bir pc'ye ML3 kuran arkadaşlar var mıdır acaba? Flash bellekle kurmaya çalışıyorum ekranım (loading drivers ) bölümünde kalıyor. Arkadaşlardan yardım bekliyorum.

İntel xeon 1650
Gigabyte x79s up5.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim.

- - - Güncellendi - - -

Birde rica etsem BIOS ayarlarını da öğrenebilir miyim ?

Maalesef anakartınızın kullanma kılavuzunu indirip tek tek ayarlara bakacak kadar süremiz yok. Genel ayarlar zaten rehberlerde belirtilmekte. Daha da ötesi, anakartınıza kurulum daha önce yapılmıştır ve gerekli ayarlar OSx86.com'da verimliştir. Ancak BIOS ekranından zahmet edip fotoğraflar çekerek Imgur.com'a yükleyip akabinde foruma da görünür şekilde eklerseniz yardımcı olabiliriz.

Burak Bey öncelikle ilginizden dolayı teşekkür ederim. Ben Mac OS X Mavericks 10.9.1 kurdum fakat sistem (cpus=1) komutundan başka sistemi açmıyor, bunun için yapmam gereken bir durum var mıdır?
Mac OS X Mavericks 10.9.1 6 çekirdeği desteklemeyebilir mi?
Birde Burak Bey, şu iki site kafamı bir hayli karıştırdı yardımcı olabilir misiniz?
GA-X79S-UP5-WIFI, I7-4930k Post-install error - OSx86 10.9 (Mavericks) - InsanelyMac Forum
http://www.tonymacx86.com/mavericks-desktop-guides/118831-gigabyte-ga-x79s-up5-mavericks-guide.html

Sorunumum sebebi
Lapic Kernel Patcher V0.7 1.0 olabilir mi?

Bu konu ile ilgili farklı çözümler buldunuz mu acaba ? Daha halen cpus=1 komutu ile kullanıyor ve tam performans alamıyorum. Recep Bey'den rica etsem birkaç deneme veya 6 core için bir şeyler yapabilir mi ?

Örnek resim buradadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…