GA-Z170X-Gaming 7 Türkçe UEFI BIOS

GA-Z170X-Gaming 7 (rev. 1.0) anakartı yeni aldım ve sistemi topladım BIOS ayarlarını karıştırırken dil seçeneklerinde baktım Türkçe'de var, şu an için tamamen Türkçe olmasada zamanla olacaktır. Bildiğim kadarıyla Türkçe BIOS bulunduran anakart yoktu dilimize saygı gereği Türkçe dil seçeneğini eklediği için Gigabyte teşekkürler. Diğer anakart üreticilerinden de aynı özveriyi bekliyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gelişmiş de değilim ayarları?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yukarıda arkadaşın açtığı gibi menü yok bende. Dilin üstüne gelip tıklıyorsun. Türkçe gelene kadar basıyorsun. O şekilde işliyor. Ayrıca mouse hassasiyeti rezalet gerçekten. Beta bir BIOS güncellemesi var ama ben onu yapmadım. Bir alttaki sürümü yaptım. Belki farklı BIOS sürümlerinde çözülür bu mouse hassasiyet sorunu.

Bende ilk başta mouse ile denediğimde dpı en düşükte olduğundan baya bir zor gelmişti ancak dpı'ı yükseltince normal oldu bende..
''f5b'' gibi bir şeydi sanırım son sürüm.

arkadaslar sizden birsey rica edebilir miyim ? gigabyte ın biosunda ultra fast boot ozelligi var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…