Mta Kilopat Katılım 16 Eylül 2013 Mesajlar 52 16 Eylül 2013 #1 Merhaba; Sistem ; Intel Core i3-3220 Gigabyte GA-Z77N-WiFi 8144 MB GeForce GTX 650 Ti Bu sisteme hangi mac editlemesini kurmamı önerirsiniz ? Aitkos ML2 yi kurdum. Lakin açılışta hiç bir hata vermeden kalıyor öylece. Not : Sistemde Raid0 var 2 hdd. Birde Gpt olarak ayrı bir hdd var. Mac kurulduktan sonra bu donanımsal raidi tanıtabilir miyim ?
Merhaba; Sistem ; Intel Core i3-3220 Gigabyte GA-Z77N-WiFi 8144 MB GeForce GTX 650 Ti Bu sisteme hangi mac editlemesini kurmamı önerirsiniz ? Aitkos ML2 yi kurdum. Lakin açılışta hiç bir hata vermeden kalıyor öylece. Not : Sistemde Raid0 var 2 hdd. Birde Gpt olarak ayrı bir hdd var. Mac kurulduktan sonra bu donanımsal raidi tanıtabilir miyim ?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 17 Eylül 2013 #2 Donanımsal RAID için sürücü gerekebilir. Emin değilim. Tavsiye edeceğim en iyi kurlum doğrudan 10.8.5 kurduran bu rehberimiz olacaktır: Unibeast ile Hackintosh Rehberi: Mac OS X Mountain Lion Kurulumu | Technopat
Donanımsal RAID için sürücü gerekebilir. Emin değilim. Tavsiye edeceğim en iyi kurlum doğrudan 10.8.5 kurduran bu rehberimiz olacaktır: Unibeast ile Hackintosh Rehberi: Mac OS X Mountain Lion Kurulumu | Technopat
Mta Kilopat Katılım 16 Eylül 2013 Mesajlar 52 22 Eylül 2013 #3 Recep Baltaş dedi: Donanımsal RAID için sürücü gerekebilir. Emin değilim. Tavsiye edeceğim en iyi kurlum doğrudan 10.8.5 kurduran bu rehberimiz olacaktır: Unibeast ile Hackintosh Rehberi: Mac OS X Mountain Lion Kurulumu | Technopat Genişletmek için tıkla... Satın aldın download bitmesini bekliyorum. Her şeyi sorunsuz biçimde halledince bu anakart için sıralı bir şekilde notları yazarım. Win 8 raid0 üzerine kuruluydu. Bunu nasıl mount yapabilirim Mac Os'a ?
Recep Baltaş dedi: Donanımsal RAID için sürücü gerekebilir. Emin değilim. Tavsiye edeceğim en iyi kurlum doğrudan 10.8.5 kurduran bu rehberimiz olacaktır: Unibeast ile Hackintosh Rehberi: Mac OS X Mountain Lion Kurulumu | Technopat Genişletmek için tıkla... Satın aldın download bitmesini bekliyorum. Her şeyi sorunsuz biçimde halledince bu anakart için sıralı bir şekilde notları yazarım. Win 8 raid0 üzerine kuruluydu. Bunu nasıl mount yapabilirim Mac Os'a ?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 23 Eylül 2013 #4 Kurunca doğrudan görmesi lazım diye biliyorum. BIOS RAID ise görmesi lazım.