Çözüldü GA-Z87X UD3H Yosemite Uyumu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

HectoSteel39

Kilopat
Makaleler
8
Yer
kocaeli
Daha fazla  
Meslek
güvenlik
Kardeş bende GA-Z87X UD3H Anakart ve İntel i3-4330 HD4600 CPU İşlemci var. Ben buna yosemite kuramam mı? Haswell işlemcili.. Birde bios ayarlarından vt-d : Disabled yapamıyorum.

Kardeş bende GA-Z87X UD3H Anakart ve İntel i3-4330 HD4600 CPU İşlemci var. Ben buna yosemite kuramam mı? Haswell işlemcili.. Birde bios ayarlarından vt-d : Disabled yapamıyorum.

Kurabilirsin ama intel hd 4600 Yosemite ile uyumlu değil ve henüz bir çözüm de yok. Çok araştırdım, aklıma gelen her şeyi denedim ama olmadı. Ben de ucuzundan uyumlu bir ekran kartı aldım sorunu böyle aştım.Yoksa anakart ve işlemcin tam yosemite kurmaya uygun.

@blackandyellow 'ın son verdiği en kolay yönteme göre kurup org.chameleon.Boot.plist'in "kernel flag" kısmına dart=0 eklersen o özelliği disable etmene gerek kalmaz.

Yardımcı olduğun için teşekkür ederim. USB' den kurulum yapıyorum ama HDD' den kurulum yapamıyorum restart ediyor yazılar yarıda kalıyor kernel hatası alıyorum..

CPU 2 kernel hatası veriyor birde watdog kext diye bir hatayla karşılaşıyorum. Acaba eksik kextler mi? var.

Nvidia kartlar' dan hangisini önerirsiniz? GTX550-Tİ GTX650-Tİ veya GT430

Kardeşim USB ile kur. HDD ile kurmaya kalkarsanız; HDD'nin 1. ve kurulum için kullandığınız bölümünde aynı boot ve kextlerin olması gerekir.
Ekran kartı olarak giriş seviyesi ve ucuz isterseniz: GT 430/630.
Üst segment isterseniz: tonymacx86.com sitesinde bulunan custobeast konularına bakın.

Bu GT630 performansı nasıl ben grafik işleriyle uğraşmıyorum sadece oyun ve film izlemek için..

Teşekkür ederim bu GTX550 benim işimi görür mü? Veya GTX550Tİ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı