alımsatım Hectopat Katılım 5 Mart 2015 Mesajlar 288 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2015 #1 GA-Z97-HD3 Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C) HDMI&DVI Anakart - Vatan Bilgisayar Arkadaşlar bu anakartı kullanmaktayım. İyi bir anakart mıdır ? Kaç sene götürür beni ? 3 4 sene sonra sağlam bir işlemci alsam bu ile overclock yapılır mı adam akıllı ? Düşünceleriniz neler ? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2015
GA-Z97-HD3 Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C) HDMI&DVI Anakart - Vatan Bilgisayar Arkadaşlar bu anakartı kullanmaktayım. İyi bir anakart mıdır ? Kaç sene götürür beni ? 3 4 sene sonra sağlam bir işlemci alsam bu ile overclock yapılır mı adam akıllı ? Düşünceleriniz neler ?
B Buğra tulpar Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 29 Ağustos 2014 Mesajlar 2.961 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2015 #2 Z97 yonga setli bir anakart ve sizi baya idare eder. Alacağınız işlemci K serisi olursa OC yapabilirsiniz.
Z97 yonga setli bir anakart ve sizi baya idare eder. Alacağınız işlemci K serisi olursa OC yapabilirsiniz.
heavystorm01 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Nisan 2015 Mesajlar 2.002 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2015 #3 Alınabilir fakat revizyon farklarına dikkat edin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Alınabilir fakat revizyon farklarına dikkat edin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et