semamca_07 Megapat Katılım 23 Mayıs 2015 Mesajlar 678 Çözümler 1 17 Şubat 2023 #11 İndirim güzel kaçırma, bende oni phantom istiyordum şansıma geldi, 11. phantom olarak sette yerini aldı
İndirim güzel kaçırma, bende oni phantom istiyordum şansıma geldi, 11. phantom olarak sette yerini aldı
Süleyman Pro Hectopat Katılım 2 Kasım 2022 Mesajlar 3.501 Çözümler 3 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest meslek erbabi 17 Şubat 2023 #12 özgün deniz dedi: Default dediğin bildiğimiz kömür vandal mı? Öyleyse yorumun hiç inandırıcı gelmedi. Skin baydı diye kömür geçmek nasıl bir şey? Genişletmek için tıkla... Evet kömür Vandal kullanıyorum şuan.İnandırıcı olmayan şey nedir?Gaia vandalımın olmaması mı? yokda default kullanmam mı?
özgün deniz dedi: Default dediğin bildiğimiz kömür vandal mı? Öyleyse yorumun hiç inandırıcı gelmedi. Skin baydı diye kömür geçmek nasıl bir şey? Genişletmek için tıkla... Evet kömür Vandal kullanıyorum şuan.İnandırıcı olmayan şey nedir?Gaia vandalımın olmaması mı? yokda default kullanmam mı?
Recep Baltaş Fan Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 546 Çözümler 7 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #13 Net almalısın bence.