Gaia Vandal vs Yağmacı Vandal

SwrldS

Decapat
Daha fazla  
Sizce vuruş hissiyatı olarak Gaia Vandal mı yoksa Yağmacı Vandal mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
2 side var ve gaia benim daha çok hoşuma gidiyor ama tağmacı sanırm biraz daha iyi vuruş hissiyat konusunda.

Sizce vuruş hissiyatı olarak gaia Vandal mı yoksa Yağmacı Vandal mı?

Bende gaia var gayet güzel seviyorum hissiyatı güzel ama yağmacınında güzel bunu diğerlerinin ne dediği değil kendi zevkine göre seç bence ya da direkt CS oyna.

2 side var ve gaia benim daha çok hoşuma gidiyor ama tağmacı sanırm biraz daha iyi vuruş hissiyat konusunda.

Bende gaia var ama bazen yerden yağmacı alıyorum çok iyi geliyor zevkine göre seçsin bence ikisi de güzel.

Sizin keyfinize kalmış. Şahsi olarak Gaia bence bir efsanedir. Kuronami'den sonra o gelir bana göre. O yüzden hangisinden daha çok hoşlanıyorsanız onu seçin.

Yağmacı'nın vuruş hissi de güzel fakat ben Gaia'yı daha çok sevmekteyim tasarımsal açıdan.

Bende gaia var gayet güzel seviyorum hissiyatı güzel ama yağmacınında güzel bunu diğerlerinin ne dediği değil kendi zevkine göre seç bence ya da direkt CS oyna.

Bende gaia var ama bazen yerden yağmacı alıyorum çok iyi geliyor zevkine göre seçsin bence ikisi de güzel.
2 skin arasında kararsız kalmış birini başka bir oyuna yönlendirmek nedir kardeşim ya.

2 skin arasında kararsız kalmış birini başka bir oyuna yönlendirmek nedir kardeşim ya.

😁😁Riot Games oyunlarını uzun süre oynamış ve bıkmış biri olarak öneri yapmak istedim.

Şakasına diyorum bu arada ciddiye almayın sonda dediğimi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı