Gainer içindeki kreatin saç döker mi?

klavalier

Picopat
Daha fazla  
Selamlar. Kilo arttırımıma biraz daha yardımcı olması için gainer almayı düşünüyorum ama genetik saç dökülmem olduğu için gainer içerisindeki kreatin beni düşündürüyor. Saçlara etkisi ne derece olur? Kullanmalı mıyım? Şekeri düşük gainer öneriniz varsa da alabilirim. Bu arada fiziksel özelliklerim 187 boy 76kg 24 yaşındayım.

Kreatin genetik yatkınlığı olan bireylerde DHT seviyelerini artırarak erkek tipi saç dökülmesini hızlandırabilir. Ancak, herkes için geçerli bir durum değildir. Eğer saç dökülmesine yatkınsanız, kreatin kullanımını bir uzmanla değerlendirin.

Saç döken anabolic streoidler diye biliyorum. Creatin için ispatlanmış bir araştırma yok diye en son araştırmalarda görmüştüm. Genetik te yok ise.

Gainer yerine fazladan yulaf shake vesaire daha içilebilir ve sorunsuz diye düşünüyorum.
-Sorunuza gelecek olursak şehir efsanesi hocam. 2 yıldır kreatin kullanıyorum ve en ufak saç dökülmemde artış/azalış yok.
-Abim hiçbir şey kullanmamasına rağmen saçları fena dökülüyor (24-26 yaşlar). Sorunuza cevap olmuştur diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…