Gainer ile öğün tamamlamak

jarvish

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba bulk programina 1 yil aradan sonra tekrar başladım. Sorunum diger yiyecekler bir yana karbonhidrat tarzi pirinc, makarna vs. yemekte cok zorlaniyorum, midem almiyor bir noktadan sonra. Her gun de ayni miktarda yiyemedigim icin programin bir anlami kalmamis oluyor. Ben bunun yerini ayni karbonhidrat miktarinda gainer ile tamamlamayi dusunuyorum. Cogu supplement sitesinde de kati ogun yemekte zorlananlar icin ogun yerine kullanilabilir diyor. Ogun yerine gecmez diyenler oluyor ancak bunun kullanim amacı zaten ogununu tam yapamayanlar icin sivi formunda besin acigini tamamlamak. Daha once benzer seylerden dolayi öğüne alternatif gainer kullananlar oldu mu siz ne dusunuyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gainerın annenin yaptığı kekten farkı yok gainer önermiyorum mümkünse pirinçten devam, ama illa supplement istiyorsan Vitargo yada Maltodextrin.

Gainer öğün tamamlamaz, bu ürünler sadece takviyedir ve besin yerine geçmez. Örneğin 3000 kalori almanız gerekiyordur, siz 2800 almışsınızdır ve daha yemek yiyecek fırsatınız yoktur. Gainer burada devriyeye girer.

Gainerın annenin yaptığı kekten farkı yok gainer önermiyorum mümkünse pirinçten devam, ama illa supplement istiyorsan Vitargo yada Maltodextrin.
Gainerlardan gelen karbonhidrat zaten şekerdir. Maltodextrin veya Dextrose içerir. Normal bildiğimiz yemekten gelen karbonhidrat değildir.

Vitargo mantıklı değilmi o zaman?

Vitargonun amacı hızlı sindirildiğinden dolayı yoğun antrenmanlarda enerji olarak kullanılması. Enerji açısından gayet güzel bir ürün.
50 gramında 46.5 gram karbonhidrat var eğer yine protein ihtiyacı varsa kişinin bir protein tozuyla desteklenip gainer yerine geçer.

Vitargonun amacı hızlı sindirildiğinden dolayı yoğun antrenmanlarda enerji olarak kullanılması. Enerji açısından gayet güzel bir ürün.
Zaten yakıt olarakta geçiyor.

Spor hocasına sorduğumda Rice King diye birşey önerdi. Pirincin mikronize edilmiş haliymiş. Porsiyon başına 80g karbonhidrat içeriyor. Pudinge benziyor gibi çikolatalı, çilekli seçenekleri mevcut. Daha önce duymamıştım sipariş verdim şimdilik bekliyorum.

Muhtemelen aramolı pirinç unudur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…