Gainer iştah keser mi?

umudddd

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, yaklaşık 2.5 yıldan fazla bir süredir spor yapıyorum. Geçen sene açtığım sportica markalı bir gainerim vardı. Bunu kaldırdım ve birkaç gün önce tekrar kullanmaya başladım. Son kullanma tarihi 2025 Mayıs, yani bu ay. Normalde 5 tane döner yiyebilen biriyim ve gaineri kullandığımdan beri iştahım kesildi. Sebebi gainer mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, yaklaşık 2.5 yıldan fazla bir süredir spor yapıyorum. Geçen sene açtığım sportica markalı bir gainerim vardı. Bunu kaldırdım ve birkaç gün önce tekrar kullanmaya başladım. Son kullanma tarihi 2025 Mayıs, yani bu ay. Normalde 5 tane döner yiyebilen biriyim ve gaineri kullandığımdan beri iştahım kesildi. Sebebi gainer mı?

Son kullanma tarihinden sonra 3 ay kullanmıştım bir şey de olmadı ama tavsiye de etmiyorum sağlık sonuçta. İçerisinde karbonhidrat yağ protein olduğu için öğün niyetine geçmiş gece yatmadan ya da antrenman sonrası tüket.

Gainer içinde karbonhidrat var. İçtiğinde doğal olarak kalori ihtiyacının bir kısmını karşılamış oluyorsun.
Önceden kullandığımda böyle bir sorun yaşamadım iştahı baya kapattı

Son kullanma tarihinden sonra 3 ay kullanmıştım bir şey de olmadı ama tavsiye de etmiyorum sağlık sonuçta. İçerisinde karbonhidrat yağ protein olduğu için öğün niyetine geçmiş gece yatmadan ya da antrenman sonrası tüket.
Gece uyumadan önce yulaf ile yiyiyorum ama ona rağmen iştahımı baya kesti yorgunluk falan da var ondan dolayı mı bilmiyorum.

Önceden kullandığımda böyle bir sorun yaşamadım iştahı bayağı kapattı.

Gece uyumadan önce yulaf ile yiyorum ama ona rağmen iştahımı bayağı kesti yorgunluk falan da var ondan dolayı mı bilmiyorum.

Hasta olabilirsin sen hissetmesende bağışıklık da düşmüş olabilir biraz ara ver.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı