Gainer kullanılmalı mı?

LynxC

Hectopat
16 yaşında 1.70 boyunda 50 kiloyum. Çok zayıf olduğum için gainer kullanmak istiyorum. Normal öğünümü alıp üstüne bunu takviye olarak kullanmak mantıklı mı? İşe yarar mı sizce? Zararları var mı? Spor yapmıyorum. Moderatörler fitness bölümünde açmış konuyu.

Normal öğününe ek olarak günlük beslenmene yeni bir normal öğün daha ekle günlük alman gereken kalori miktarını aş kilo alırsın Gainersız. Ayrıca Gainer denilen şey de zehir değil fiziksel aktiviten 0 ise önerilen kullanım miktarı ve üstünde karaciğer yağlanması, mide problemleri,obezite,kolesterol gibi sorunlar yaşayabilirsin. İlla satın alacaksan heves ettiysen düşük miktarda denemelik olarak satın alıp (spor yapmadığın için) kutu üzerindeki önerilen servis miktarının yarısını kullanarak deneyebilirsin, Satın alırken içeriğindeki şekerin tipine, oranına ve kullanılan karbonhidrat kalitesine dikkat ederek satın al bir problem olmaz.

Normal öğününe ek olarak günlük beslenmene yeni bir normal öğün daha ekle günlük alman gereken kalori miktarını aş kilo alırsın gainersız. Ayrıca gainer denilen şey de zehir değil fiziksel aktiviten 0 ise önerilen kullanım miktarı ve üstünde karaciğer yağlanması, mide problemleri, obezite, kolesterol gibi sorunlar yaşayabilirsin. İlla satın alacaksan heves ettiysen düşük miktarda denemelik olarak satın alıp (spor yapmadığın için) kutu üzerindeki önerilen servis miktarının yarısını kullanarak deneyebilirsin, satın alırken içeriğindeki şekerin tipine, oranına ve kullanılan karbonhidrat kalitesine dikkat ederek satın al bir problem olmaz.

Spor yapmıyorum derken sürekli evde oturuyorum demek istemedim hocam. Günde 10-15 bin adım yürüyorum genelde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı