Yasuof2f Hectopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 255 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2023 #1 Arkadaşlar hardlnie gainer aldım su ile karıştırınca tadı berbat oluyor kusuyordum az daha bunu direk toz olarak yesek olmaz mı ?
Arkadaşlar hardlnie gainer aldım su ile karıştırınca tadı berbat oluyor kusuyordum az daha bunu direk toz olarak yesek olmaz mı ?
boifromasgard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 3.005 Çözümler 11 Yer Aydın 20 Mart 2023 #2 Yasuof2f dedi: Arkadaşlar hardlnie gainer aldım su ile karıştırınca tadı berbat oluyor kusuyordum az daha bunu direk toz olarak yesek olmaz mı ? Genişletmek için tıkla... Kek ve pankek yapımında kullanabilirsiniz. Süt ile de deneyin derim.
Yasuof2f dedi: Arkadaşlar hardlnie gainer aldım su ile karıştırınca tadı berbat oluyor kusuyordum az daha bunu direk toz olarak yesek olmaz mı ? Genişletmek için tıkla... Kek ve pankek yapımında kullanabilirsiniz. Süt ile de deneyin derim.
Yasuof2f Hectopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 255 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2023 #3 boifromasgard dedi: Kek ve pankek yapımında kullanabilirsiniz. Süt ile de deneyin derim. Genişletmek için tıkla... hergün pankek yapamam ama denerim sütle tozu direk yiyim olmazmı yaw
boifromasgard dedi: Kek ve pankek yapımında kullanabilirsiniz. Süt ile de deneyin derim. Genişletmek için tıkla... hergün pankek yapamam ama denerim sütle tozu direk yiyim olmazmı yaw