Gainer mi Whey mi?

HIQ gainer almaya sıcak bakıyorum şu an ama 5 kilogram gainer 25 servis diyor. 25 günde bir 1250 TL verirsem protein için tavukları kaçırmak zorunda kalacağım gibi. Bunun bir çözümü var mı?

Gainer almak yerine marketlerde pirinç patlakları oluyor, gidin alın.

Gainer almayın gainerların çoğu şeker deposu zaten, gainera vereceğiniz paraya gidin 3 kilo tavuk 5 kg pirinç alın.

Hocam whey aldim da bisküvilisinin tadi çok kötü geldi. 400 ML suya 2 ölçek attim. Acaba sütle daha mi iyi olur?

Eğer iyi beslenirse ve proteini de tamamlarsa kas büyüdükçe doğal olarak kilo da alır.

Bütçe sıkıntım yok diyorsunuz, gidip supplement alıyorsunuz. Bütçe sıkıntınız yoksa, beslenmeye ayıracaksınız o bütçeyi.

Hocam whey aldim da bisküvilisinin tadi çok kötü geldi. 400 ML suya 2 ölçek attim. Acaba sütle daha mi iyi olur?
400 ml suya neden 2 ölçek Whey attın? Bunun servisi tek ölçektir. 2 servis içmek istiyorsan bile, antrenmandan önce ve sonra olarak yapmalısın. Tek seferde 2 ölçek içilmez.

Genelde kahvaltıdan önce ve spordan sonra tercih edilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…