J jarvish Hectopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 217 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #1 Kilo almaya çalışıyorum fazla pilav yiyemiyorum. Bunun yerine aynı besin değerinde gainer kullansam öğün yerine geçer mi?
Kilo almaya çalışıyorum fazla pilav yiyemiyorum. Bunun yerine aynı besin değerinde gainer kullansam öğün yerine geçer mi?
Phanzox Decapat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 4.754 Makaleler 1 Çözümler 10 27 Mayıs 2023 #2 jarvish dedi: Kilo almaya çalışıyorum fazla pilav yiyemiyorum. Bunun yerine aynı besin değerinde gainer kullansam öğün yerine geçer mi? Genişletmek için tıkla... Hayır geçmez. Normal yemeğin yanına gainer alman daha iyi olur eğer spor yapıyorsan. Spor yapmıyorsan gainer kullanmanı önermem.
jarvish dedi: Kilo almaya çalışıyorum fazla pilav yiyemiyorum. Bunun yerine aynı besin değerinde gainer kullansam öğün yerine geçer mi? Genişletmek için tıkla... Hayır geçmez. Normal yemeğin yanına gainer alman daha iyi olur eğer spor yapıyorsan. Spor yapmıyorsan gainer kullanmanı önermem.
Kaiserslautern Centipat Katılım 26 Mayıs 2023 Mesajlar 50 31 Mayıs 2023 #3 HAYIR. Tembellik yapma ve beyaz et kırmızı ete aban. İştahını sigara kesiyor olabilir. Yemekten 1 saat önce son sigaranı içmiş ol.
HAYIR. Tembellik yapma ve beyaz et kırmızı ete aban. İştahını sigara kesiyor olabilir. Yemekten 1 saat önce son sigaranı içmiş ol.