hiemir Picopat Katılım 3 Haziran 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #1 Merhaba kilo almak için gainer kullanacağım, önceden kullanıp etkilerini gördüğünüz ürün varsa yardımcı olursanız sevinirim. Almayı düşündüğüm ürün: Bigjoy Sports BIGMASS Gainer GH FACTORS Çikolata 1500g
Merhaba kilo almak için gainer kullanacağım, önceden kullanıp etkilerini gördüğünüz ürün varsa yardımcı olursanız sevinirim. Almayı düşündüğüm ürün: Bigjoy Sports BIGMASS Gainer GH FACTORS Çikolata 1500g
S Saox Decapat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #2 hiemir dedi: Merhaba kilo almak için gainer kullanacağım, önceden kullanıp etkilerini gördüğünüz ürün varsa yardımcı olursanız sevinirim. Almayı düşündüğüm ürün: Bigjoy Sports BIGMASS Gainer GH FACTORS Çikolata 1500g Genişletmek için tıkla... Yaş boy kilo? Ve almayı düşündüğünüz gaineri ucuz olduğu için alacaksanız fazla etki beklemeyin hem porsiyon hem de kalori bakımından yetersiz gibi tavuk yumurta pilav ve yulafa yatırım yapın.
hiemir dedi: Merhaba kilo almak için gainer kullanacağım, önceden kullanıp etkilerini gördüğünüz ürün varsa yardımcı olursanız sevinirim. Almayı düşündüğüm ürün: Bigjoy Sports BIGMASS Gainer GH FACTORS Çikolata 1500g Genişletmek için tıkla... Yaş boy kilo? Ve almayı düşündüğünüz gaineri ucuz olduğu için alacaksanız fazla etki beklemeyin hem porsiyon hem de kalori bakımından yetersiz gibi tavuk yumurta pilav ve yulafa yatırım yapın.
hiemir Picopat Katılım 3 Haziran 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #3 Yaş 17 boy 1.77 kilo 63 Bigjoy markasını çok kez duyduğum için işe yarar olduğunu düşünüyordum.
S Saox Decapat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #4 hiemir dedi: Yaş 17 boy 1.77 kilo 63. Bigjoy markasını çok kez duyduğum için işe yarar olduğunu düşünüyordum. Genişletmek için tıkla... Tabii ki etkisi olur ama porsiyon sayısı ve porsiyon başına kalori az gerçekten. Aslında kilon 3-4kg eksik sadece bence bunu gainersiz yapabilirsin.
hiemir dedi: Yaş 17 boy 1.77 kilo 63. Bigjoy markasını çok kez duyduğum için işe yarar olduğunu düşünüyordum. Genişletmek için tıkla... Tabii ki etkisi olur ama porsiyon sayısı ve porsiyon başına kalori az gerçekten. Aslında kilon 3-4kg eksik sadece bence bunu gainersiz yapabilirsin.