Gainer alacağım ancak birçok çeşit var. Bu konuda tecrübeli değilim kafam karışıyor. Dolayısıyla benim için önemli olan kafein ve çarpıntı yapacak bir şey olmaması. İçinde kaliteli bir şey arıyorum. İçerik anlamında Nutrade'in Gainer'ını gördüm ancak çok fazla firmanın gerçekliği içerik gerçekliği ile alakalı yerel bir firma yorumları gördüğüm için aklım bulandı. Yardımcı olursanız sevinirim.
Nutrade iyi markadır. Gainerini kullanmış biri olarak tat problemi dışında bir problemi yok. İçerken shaker dibinde yulaf parçacıklarını görebilirsin. İçeriğin orijinal olduğunu söyleyebilirim. Sıfır şeker olması ayrıca cezbediyor. 1 ölçek yerine 2 ölçek kullanmanızı önerebilirim ya da sabah akşam olmak üzere 2 porsiyon kullanırsanız sizin için daha iyi olur.
Nutrade iyi markadır. Gainerini kullanmış biri olarak tat problemi dışında bir problemi yok. İçerken shaker dibinde yulaf parçacıklarını görebilirsin. İçeriğin orijinal olduğunu söyleyebilirim. Sıfır şeker olması ayrıca cezbediyor. 1 ölçek yerine 2 ölçek kullanmanızı önerebilirim ya da sabah akşam olmak üzere 2 porsiyon kullanırsanız sizin için daha iyi olur.