Gainer saç döker mi?

unknownplayer

Hectopat
Herkese iyi akşamlar iyi Sosyaller 17 yaşımdayım ( 5 ay içinde 18 bitiyor).
Bundan kullanmak istiyorum. Her gün 1 ölçek kullanacağım ve şimdilik sadece 1 kutu kullanmayı düşünüyorum. Saçlarımı döker mi? Kullanan var mı? Şimdiden teşekkürler.

Okul dershane falan derken kalori açığımı kapatmakta zorlanıyorum.
Ayrıca genel olarak vücuda bir zararı yok.
Tek korkum creatin sebebiyle saç dökmesi.

Siz bilirisiniz. Bana kalırsa saçlara pek bir etkisi olmaz ama genetiğiniz saç dökülmesine meğilli ise belki dökülmeyi hızlandırabilir.

Saclarin dokulmesinin en buyuk nedenlerinden birisi strestir, stres oluyor millet saclar dokuluyor ondan sonra kullandiklari her neyse onda sebep ariyorlar. Ha kucuk yasta onermem ama bence dokmez. Siz yine de bilgili birine sorun.

Bundan kullanmak istiyorum. Her gün 1 ölçek kullanacağım ve şimdilik sadece 1 kutu kullanmayı düşünüyorum. Saçlarımı döker mi? Kullanan var mı? Şimdiden teşekkürler.
Gainer saç dökmez, Alakası bile yok.

Hiç bir supplementin saç döktüğünü görmedim, creatini 10 aydir kullaniyorum o bile dökmedi. Tek diyeceğim gainer kullanırken abartıp tüm kaloriyi ondan almaya çalışmayın sağlıksız olacaktır günde 2 servis (200 g) idealdir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı