Gainward GTX 1650 4 GB'ın oyun performansı nasıl?

jurisz

Picopat
Selam.
GTA.
Valorant.
PUBG.
Minecraft.

Yüksek ayarlarda açar mı ve drop olayları olur mu şu anlık 8 GB 3200MHz RAM var 16 GB yapacağım.

Ve bunlar haricinde her oyunu minimum ya da normal ayarlarda kasmadan oynatabilir mi?

Yüksek.
Yüksek.
Orta.
Yüksek.
Ve bunlar haricinde her oyunu minimum ya da normal ayarlarda kasmadan oynatabilir mi?
Evet. En kötü ihtimalle low ayarlarda 45-60 arası oynarsın bazı oyunları.
drop olayları olur mu
Dropun belli başlı bi sebebi yok. Ama karttan dolayı kolay kolay olmayacaktır.

Selam GDDR6 olmasına dikkat et 5leride var aralarındaki performans farkı çok.

Selam GDDR6 olmasına dikkat et 5leride var aralarındaki performans farkı çok.

Merhaba yanında D6 yazıyor herhalde bu da gdrr6 demek.
Yüksek.

Yüksek.

Orta.

Yüksek.

Evet. En kötü ihtimalle Low ayarlarda 45-60 arası oynarsın bazı oyunları.

Dropun belli başlı bir sebebi yok. Ama karttan dolayı kolay kolay olmayacaktır.

Teşekkürler bu arada bu bilgisayar sizi 1.5 yıl Max götürür diyorlar korkuyorum cidden o kadar az götürür mü?

Işlemciyi yazmışım modlar silmiş Ryzen 5 1600

Teşekkürler bu arada bu bilgisayar sizi 1.5 yıl Max götürür diyorlar korkuyorum cidden o kadar az götürür mü?
Daha uzun götürür ama gelecek ve gelmekte olan oyunları oynarken epey zorlanırsın bu kartla. Yani oyun geleceği anlamında ömrü kısa. Fakat piyasadaki her oyunu öyle yada böyle açar oynarsınız. Bazı oyunlar 40-45 FPS sebebiyle keyif vermeyebilir ama.

Şunu söyleyeyim 10 FPS oynayan biri olarak 40 FPS bile dünyanın en mutlu insani yapabilir beni ileride ekran kartı ile işlemciyi satıp yenisini alacağım taksit bitsin bilgisayarın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…