Gainward NVIDIA RTX3050 neden bu kadar ucuz?

Markadan dolayı olabilir belki. Açıkçası bu markayı ilk defa duydum. Pek bilinen bir marka değil sanırım. Kaliteli mi kalitesiz mi bununla ilgili bir yorum yapamayacağım fakat.

Markadan dolayı olabilir belki. Açıkçası bu markayı ilk defa duydum. Pek bilinen bir marka değil sanırım. Kaliteli mi kalsiz mi bununla ilgili bir yorum yapamayacağım fak

Kardeşim neresi ucuz?Hem marka kötü hem 7k.Dün zotac vardı 6300

Markadan dolayı olabilir belki. Açıkçası bu markayı ilk defa duydum. Pek bilinen bir marka değil sanırım. Kaliteli mi kalitesiz mi bununla ilgili bir yorum yapamayacağım fakat.
Evet bende ilk defa duydum alırken bir kere daha düşünmek gerek sanırım.

Marka kötü değil arkadaşlar. MSI, ASUS gibi "kaliteli" denilen markalardan daha eski bir marka. Palit'in alt markasıdır. Gayet kaliteli ve sağlam bir markadır.

Gainward, Palit çatısı altında bulunan bir firmadır. Soğutma performansı ortalama düzeydedir. Zaten bu GPU aşırı ısınacak bir yapıda da değil. TR garantisi ilgili firma tarafından ne derece işletilir bilemem ama çok çok şanssız değilseniz zaten rahatça kullanırsınız.
Gigabyte, Zotac ve Sapphire distribütörü endeks bilişim getiriyor. Garanti konusunda hiç bir sıkıntısı yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı