Gainward Phantom RTX 5070 Ti alınır mı?

Misafirim01

Yoctopat
Daha fazla  
Sizce, Gainward Phantom RTX 5070 Ti alınır mı? Ve ben böyle bir sistem topladım lakin insanlar hata yaptın dediler. Çok ısınıyor diyorlar ve çok dandik marka dediler. Doğru mu sizce?

Sizce, Gainward Phantom RTX 5070 Ti alınır mı? Ve ben böyle bir sistem topladım lakin insanlar hata yaptın dediler. Çok ısınıyor diyorlar ve çok dandik marka dediler. Doğru mu sizce?

Gainward dandik marka değil, kaliteli bir marka ve sisteminiz nedir ki insanlar hata yaptın demişler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gainward dandik marka değil, kaliteli bir marka ve sisteminiz nedir ki insanlar hata yaptın demişler?

• Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom 16GB GDDR7 256 Bit DLSS 4 Ekran Kartı
  • Thermaltake S250 Black 750W 80+ Bronze Tempered Glass ARGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
  • ASRock B650M Pro RS 7200Mhz(OC) M.2 AM5 mATX Anakart
  • Kingston 1TB NV3 NVMe Gen4 Okuma 6000MB-Yazma 4000MB M.2 SSD
  • DeepCool LE520 RGB 240 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
  • Kingston 32GB(2x16) Beast Black EXPO 5600mhz CL36 DDR5 Ram (KF556C36BBE-16TR-X2)
  • AMD Ryzen 7 9700X 3.80 Ghz 8 Çekirdek 40MB AM5 4nm İşlemci(Tray)

• Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom 16 GB GDDR7 256 bit DLSS 4 ekran kartı.
  • Thermaltake S250 Black 750W 80+ Bronze tempered glass ARGB USB 3.0 ATX mid Tower kasa.
  • ASRock B650M Pro RS 7200MHz(OC) M.2 AM5 mATX anakart.
  • Kingston 1TB NV3 NVMe Gen4 okuma 6000 MB-yazma 4000 MB M.2 SSD.
  • DeepCool LE520 RGB 240 mm Intel(1700p/1851p)-AMD uyumlu sıvı soğutucu.
  • Kingston 32 GB(2x16) Beast Black EXPO 5600MHz CL36 DDR5 RAM (KF556C36BBE-16TR-X2)
  • AMD Ryzen 7 9700X 3.80 GHz 8 çekirdek 40 MB AM5 4nm işlemci(tray)

Yani sadece 800W PSU alıp biraz daha rahat olunurdu, geri kalanıda güzel sistem üzmez.

1 sene dayansın :D sonra 850w 80+ gold almaıy düşünüyorum

Siz sıcaklıkları takip edince problem görmüyorsanız sorun yoktur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoya bakarak bazı kronik sorunlara karşı gözlem yapabilirsiniz.

Siz sıcaklıkları takip edince problem görmüyorsanız sorun yoktur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoya bakarak bazı kronik sorunlara karşı gözlem yapabilirsiniz.

Ya allah askina, bu donem amd ile degil de, Nvidia ile ortaklik yapsaydi boyle bir video hazirlar miydi? Bende AMD kullaniyorum, ama artik gina geldi Influancerlarin AMD Hype'layip, NVIDIA'yi gommelerinden. Daha dune kadar yerlere goklere sigdiramiyorlardi NVIDIA'nin teknolojisini, destegini, simdi bir anda tüh kaka oldu.

Arkadaslar global olarak bir AMD hype donemi yasiyoruz. Ancak tr de sponsorluklar globaldekinden cok cok daha onemli ve tarafsiz inceleme bulmak neredeyse imkansiz! Nasil ki daha once temelsiz Amd elestirmekte ayni sekilde hatali olacaktir.

Evet, NVIDIA bu nesil cuvalladi. Ancak bu upscale, ray tracing, enerji tuketimi, isi, oyun destegi, yapay zeka ve uygulama kullaniminda hala lider olmadigini gostermiyor. Kotu fiyatlandirma, stok sorunlari ve founders edition kartlarin 10 binde birinde gorulen cip sorunlari. Ekran karti satin alirken yine her zamanki gibi en onemli olcutumuz fiyati olacaktir. Su an icin AMD ekran kartlarinin fiyatlari da hype yuzunden cilgin seviyelere ulastti. Daha once nasil ayni fiyata duz RTX 4070 varken, birkac gomlek ust 7900 xt tercih ettiysem, simdi ekran karti alacak olsam 37 bin ustune 9070xt tercih edecegime 44 bine RTX 5070 TI tercih ederdim.

Ya allah askina, bu donem amd ile degil de, Nvidia ile ortaklik yapsaydi boyle bir video hazirlar miydi? Bende AMD kullaniyorum, ama artik gina geldi Influancerlarin AMD Hype'layip, NVIDIA'yi gommelerinden. Daha dune kadar yerlere goklere sigdiramiyorlardi NVIDIA'nin teknolojisini, destegini, simdi bir anda tüh kaka oldu.

Arkadaslar global olarak bir AMD hype donemi yasiyoruz. Ancak tr de sponsorluklar globaldekinden cok cok daha onemli ve tarafsiz inceleme bulmak neredeyse imkansiz! Nasil ki daha once temelsiz Amd elestirmekte ayni sekilde hatali olacaktir.

Evet, NVIDIA bu nesil cuvalladi. Ancak bu upscale, ray tracing, enerji tuketimi, isi, oyun destegi, yapay zeka ve uygulama kullaniminda hala lider olmadigini gostermiyor. Kotu fiyatlandirma, stok sorunlari ve founders edition kartlarin 10 binde birinde gorulen cip sorunlari. Ekran karti satin alirken yine her zamanki gibi en onemli olcutumuz fiyati olacaktir. Su an icin AMD ekran kartlarinin fiyatlari da hype yuzunden cilgin seviyelere ulastti. Daha once nasil ayni fiyata duz RTX 4070 varken, birkac gomlek ust 7900 xt tercih ettiysem, simdi ekran karti alacak olsam 37 bin ustune 9070xt tercih edecegime 44 bine RTX 5070 TI tercih ederdim.

Katıldığım ve haklı gördüğüm değindiğiniz noktalar var. Bunun sebeplerinden biri de firmanın artık ana gelirinin oyuncular dışındaki kümeden gelmesi. Böyle olunca hem firma reklam yaptırtmak zorunda hissetmiyor hem de ürettiği ürünleri o kadar ciddiye almıyor. Reklam kısılınca, üretilen ürünlerde daha çok problemli olunca ciddi bir eleştiri yağmuru başlıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı